Adres en contact
Tamboerijnlaan 1
2201 ZM Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Tamboerijnlaan 1
Tamboerijnlaan

Het is winter. Het wordt al vroeg donker, maar op jouw groepswoning is het gezellig. De kaarsjes branden. Vanmiddag hebben jullie met de hele groep en de begeleiding een lange wandeling gemaakt in de sneeuw. Dat is te merken: je ogen vallen bijna dicht. Nog even televisie kijken, en dan is het alweer tijd om naar bed te gaan.

In het kort

Tamboerijnlaan 1 is een woning voor 8 ouderen met (afnemende) psychiatrische problematiek. Wij proberen hun zelfstandigheid te stimuleren. Elke bewoner heeft daarbij zijn of haar persoonlijke doelen. De bewoners gaan overdag naar de dagbesteding op woonzorgpark Willem van den Bergh.

De woning

Tamboerijnlaan 1 is gebouwd in 1930 en is daarmee één van de oudste woningen op het woonzorgpark. De woning heeft een erg huiselijk karakter, maar is niet geschikt voor mensen die veel lichamelijke verzorging nodig hebben.

Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daar hoort ook een eigen badkamer met douche en toilet bij.
Verder is er een gedeelde woonkamer en een gedeelde keuken. Je vindt er ook een washok en een kantoorruimte. In de woning is een tv, computer en internetaansluiting.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Op het grote woonzorgpark Willem van den Bergh zijn veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Vrije tijd en dagbesteding

De bewoners van Tamboerijnlaan 1 maken gebruik van de dagbesteding op het park. Er is van alles te doen: ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen.

Wie wonen hier?

Op de Tamboerijnlaan 1 zijn mensen welkom die in het verleden te maken hebben gehad met psychiatrische problematiek. Nu ze wat ouder zijn, neemt dit gedrag af en ontstaan vragen die bij het ouder worden horen. Hierbij proberen wij hen zo goed mogelijk te begeleiden.

Denk je dat onze zorg aansluit bij wat jij nodig hebt? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Tamboerijnlaan 1
2201 ZM
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op