Adres en contact
Tamboerijnlaan 2
2201 ZM Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Tamboerijnlaan 2
Tamboerijnlaan

Je komt net terug van dagbesteding en hebt veel beleefd. Nu ben je weer thuis en zit in de gezamenlijke woonkamer. Een van de begeleiders zet een kopje thee voor je. Het is lekker rustig in huis. Na de thee doezel je wat in. Op de achtergrond hoor je zachte pianogeluiden en af en toe een viool en saxofoon.

In het kort

In de woningen aan de Tamboerijnlaan in Noordwijk wonen ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding richt zich op de individuele zorgvraag van elke bewoner en begeleidt hen volgens de Triple C methode. Een fijne sfeer en veiligheid zijn ook belangrijk.

Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woningen zijn geschakeld. Elke woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. De slaapkamers zijn op de begane grond. De badkamers met afgesloten doucheruimtes worden gedeeld.
Om de woning heen ligt een grote tuin. De woning is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, maar niet geschikt voor mensen met een ernstige lichamelijke beperking.

Wonen in Noordwijk

De woningstaat op woonzorgpark Willem van den Bergh. Op het park wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Het park heeft voorzieningen zoals dagbestedingslocaties, een sportpark, cafetaria’s, winkels en een tandarts; allemaal op loopafstand.

Het park ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum van Noordwijk met winkels, restaurants en cafetaria’s. In de buurt ligt het prachtige Landgoed Offem. Dit landgoed is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Daarnaast is Noordwijk aan Zee, en daarbij het strand, nog geen 15 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een 20 minuten.

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op