Adres en contact
Tamboerijnlaan 7
2201 ZM Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Tamboerijnlaan 7
Wonen in de beschermde omgeving van een woonzorgpark

Woonzorgpark of wijk

In deze groepswoning wonen vooral jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking, met gedragsproblemen. Vaak komen hier ook psychiatrische problemen bij. We begeleiden jou met jouw specifieke vraag. De medewerkers zijn getraind in het begeleiden van jongeren zoals jij.Wil je meer weten over deze locatie of misschien wil je hier wel wonen? Neem dan contact met ons op.

In het kort

Op Tamboerijnlaan 5-7 staat een twee-onder-één-kapwoning met twee afdelingen/groepen die met elkaar verbonden zijn. Nummer 7 is een crisiswoning. Structuur, duidelijkheid en regelmaat zijn hier heel belangrijk. We werken nauw samen. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontplooien en houden we rekening met jouw wensen en behoeften. Naast de vaste bewoners van deze locatie is er ook plek voor nood- en crisisopvang. De medewerkers zijn hierin gespecialiseerd.

Twee-onder-één-kap op woonzorgpark Willem van den Bergh

Tamboerijnlaan 5-7 is een twee-onder-één-kapwoning met twee afdelingen die met elkaar verbonden zijn en samenwerken. De bewoners hebben hun eigen woon- en leefgroep en slaapkamer waarbinnen zij zich kunnen terugtrekken. De huiskamers zijn klein, maar overzichtelijk en kijken uit op een doorgaande weg binnen op het woonzorgpark Noordwijkerduin. Niet alle slaapkamers hebben een eigen toilet en dergelijke, maar in de toekomst zal dit wel gerealiseerd worden. Het gebouw is gelijkvloers.

Omgeving: 

Woonzorgpark Willem van den Bergh, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.

In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park

Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden.

Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op