Dagbesteding Terrein & Groen
Buitenhof

Groene vingers, werken in de buitenlucht en soms een leuke klus bij de buren, dat is het helemaal voor de jongens en meiden van Terrein & Groen. Bij deze werkplek werk je hard aan het onderhoud van het terrein van Het Westerhonk. Het ligt er dan allemaal ook mooi bij. Als je het woonzorgpark oprijdt valt al op hoe goed verzorgd het er allemaal uitziet.

In het kort

Bij de Terrein & Groen werken jonge mensen met een verstandelijke beperking die van afwisselend werk in het groen houden. Ze werken hier aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontmoeting met andere mensen. We kijken naar hun kwaliteiten en hoe we die kunnen ontwikkelen. Hiervoor gebruiken we een fasenplan, waarbij we kijken welk niveau werk je aan kunt en leuk vindt. Dat kan betekenen dat je doorstroomt van de ene naar de andere werkplek of dat we je gaan voorbereiden op regulier werk. Omdat we vanzelfsprekend veilig werken moet je voor het werken met bepaalde machines ook geschoold zijn en een VCA-diploma hebben. Deze opleidingen worden ook door ’s Heeren Loo op het Westerhonk aangeboden voor de jongens en meiden van Terrein & Groen.

Adres en contact
Buitenhof 1
2681 JG Monster
06 - 50 86 90 51 Stuur een e-mail

Groene vingers en werken in buitenlucht 

Om half negen begint de werkdag voor de jongens en meiden van Terrein & Groen. Even kijken op het rooster wat er gedaan moet worden en met wie en hup aan het werk. Onderhoud aan het groen op het woonzorgpark of naar een van de woningen op Het Westerhonk om de tuin te onderhouden of een schutting of schommel te plaatsen. 

Klussen buiten het woonzorgpark 

Het komt regelmatig voor dat er klussen buiten het woonzorgpark zijn. Zoals onderhoud en grasmaaien bij ’t Fort 1881 in Hoek van Holland of een hek plaatsen bij ouderenwoningen. Terrein & Groen doet ook regelmatig klussen in de tuinen van de buren op Het Westerhonk. Overkappingen, schuttingen, onderhoud, daar draaien ze hun hand niet voor om. Dit is ook een erg leerzaam voor onze cliënten: de omgang met klanten en mensen netjes te woord staan. 

Zoek jij een leuke werkplek?

Houd jij van tuinieren en je handen uit de mouwen steken? Wil jij veel leren over de natuur, het hoveniers vak en samenwerken met een groep? Dan werken bij Terrein & Groen misschien iets voor jou!

Bekijk foto's van Dagbesteding Terrein & Groen

Contactgegevens

Adres

Buitenhof 1 
2681 JG Monster

Telefoon

06 - 50 86 90 51

E-mail

eelco.van-ruijven@sheerenloo.nl

Neem contact op