Adres en contact
Thedingsweert 11
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Thedingsweert 11
Thedingsweert

Je was even aan het wegdromen. Samen met je begeleider maak je een wandeling langs de rivier. Je hoort de vogels fluiten, wat kan de natuur toch mooi zijn. Op de weg terug naar huis verheug je je erg op de visite die langskomt. Vandaag is een van de bewoners jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! Gisteren heb je geholpen bij het bakken van een heerlijke taart. De taart valt erg goed in de smaak en iedereen is aan het genieten in de gezamenlijke woonkamer. De avond is geslaagd!

In het kort

Thedingsweert 9-11 is een twee-onder-een-kapwoning gelegen in de stad Tiel. De woning is geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 55 jaar die begeleid willen wonen. Er wordt intensieve 24-uursbegeleiding geboden waarbij een goed dag- en nachtritme en een duidelijke structuur belangrijk zijn. Vanuit een betekenisvolle dag invulling wordt er structuur aan het leven van de cliënten gegeven en werken we actief aan het ontwikkelen en inzetten van de mogelijkheden en krachten van de cliënt.

Woningen

De woningen zijn gelijkvloers en afgesloten. Elk nummer van de Thedingsweert heeft plaats voor 5 volwassenen/senioren met een matig-ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er is in elke woning een gemeenschappelijke woonkamer en keuken aanwezig. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer van 12 m2 en een eigen sanitaire voorziening wat volstaat uit een wc, wasbak en douche. Er is per woning een gedeelde badkamer. Ook is er een snoezelruimte voor de bewoners. Daarnaast is er nog een kantoor, een voorraadhok en beschikt de woning over een grote afgesloten tuin.

Kerk Avezaath – Tiel

hedingsweert 9-11 maakt, samen met nog zes andere woningen van ’s Heeren Loo, onderdeel uit van een woonzorgpark. De woningen staan in het dorp Kerk Avezaath, dicht bij de Hanzestad Tiel. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je urenlang kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen zit je al in het centrum van Tiel waar veel voorzieningen zijn zoals verschillende winkels en cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad waar je in 10 minuten heen kunt fietsen.

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Binnen tien minuten fietsen sta je al op het perron. Daarnaast is er een busstation dichtbij waar je gemakkelijk heen kunt lopen.

Voor wie

Deze woning is geschikt voor volwassenen en senioren met een matig-ernstige tot ernstige verstandelijke beperking met een intensieve zorgbehoefte. De leeftijd ligt tussen de 25 en 55 jaar. Binnen dit instellingsterrein richt de zorg zich op mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag, psychiatrische problematiek, hechtingsproblematiek en stoornissen binnen het autismespectrum.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op