Adres en contact
Thedingsweert 17
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Thedingsweert 17
Thedingsweert

In het kort

Thedingsweert 17 is een Intensive Care woning met intensieve 24-uursbegeleiding aan (jong) volwassen bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding besteedt veel aandacht aan jouw wensen en mogelijkheden en de ondersteuning die jij nodig hebt. Overdag ga je naar je werk, dagbestedingsplek of maak je gebruik van het work-home principe die Thedingsweert 17 biedt. Samen werken wij aan het vergroten van jouw eigen regie en zelfstandigheid.

Woning

De woning is gelijkvloers en biedt plek voor maximaal 7 bewoners. De woning heeft een open keuken en woonkamer voor gezamenlijk gebruik. Iedere bewoner heeft een eigen studio van circa 12 m2 met een douche, wastafel en toilet. Verder bevindt zich in de huiskamer openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin.

Kerk Avezaath - Tiel

Thedingsweert 17 staat bij 6 andere woningen van ’s Heeren Loo in het dorp Kerk Avezaath, dicht bij de Hanzestad Tiel. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je fijn kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Tiel met veel voorzieningen zoals winkels en cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad op 10 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Je bent er binnen 10 minuten fietsen. Daarnaast is er een busstation op loopafstand.

Voor wie

Op Thedingsweert 17 kunnen mensen terecht met een licht tot matige verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als hechting, autisme en gedragsproblematiek. De begeleiding speelt zoveel mogelijk in op de zelfstandigheid van de bewoners door voor structuur, duidelijkheid en veiligheid te zorgen. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 20 en 40 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op