Adres en contact
Thedingsweert 17-19
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Kerk Avezaath
Thedingsweert 17-19

Wonen

Het is weekend. Dat betekent niet naar de dagbesteding vandaag. Wel een beetje jammer, want het is er altijd erg gezellig. Vanuit je kamer hoor je een piepend geluid. De koekjes zijn klaar. Samen met de begeleider en twee andere bewoners heb jij koekjes gebakken. Nu is het tijd om de koekjes te versieren. Roze, rode en groene kleuren. Hartjes, parels en confetti. Niks is te gek. Je proeft alvast een koekje, want wachten tot vanavond duurt nog lang. De begeleider ziet het, maar die knijpt een oogje dicht.

In het kort

Thedingsweert 17-19 zijn Medium Care woningen met intensieve 24-uurs begeleiding aan (jong) volwassen bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding besteedt veel aandacht aan jouw wensen en mogelijkheden en de zorg die jij nodig hebt. Ook werken wij aan het vergroten van jouw eigen regie en zelfstandigheid. Als de bewoners dat willen, kunnen zij overdag naar dagbesteding.

Woning

De woning is gelijkvloers en heeft 2 gedeelten. Elk gedeelte heeft plek voor 7 bewoners. De woningen hebben een grote gezamenlijke keuken en woonkamer, twee gedeelde badkamers en een kantoor. Verder heeft iedere bewoner een privé slaapkamer van 12 m2. Ook is er een gemeenschappelijke tuin met achterom. Bij de inrichting is rekening gehouden met eventuele beperkingen van de bewoners. 

Kerk Avezaath - Tiel 

Thedingsweert 17-19 staat bij 6 andere woningen van ’s Heeren Loo in het dorp Kerk Avezaath, dicht bij de Hanzestad Tiel. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je fijn kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Tiel met veel voorzieningen zoals winkels en cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad op 10 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Je bent er binnen 10 minuten fietsen. Daarnaast is er een busstation op loopafstand.

Voor wie

In Thedingsweert 17 kunnen mensen terecht met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als autisme en gedragsproblematiek. In Thedingsweert 19 kunnen mensen terecht met een lichte tot matige verstandelijke beperking.  De begeleiding speelt zoveel mogelijk in op de zelfstandigheid van de bewoners door voor structuur, duidelijkheid en veiligheid te zorgen. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 20 en 40 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op