Adres en contact
Thedingsweert 19
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Thedingsweert 19
Thedingsweert

In het kort

Thedingsweert 19 is een Medium Care woning waar je met 5 andere (jong)volwassenen woont. Alle (jong)volwassenen hebben een licht tot matig verstandelijke beperking en zijn tussen de 18 en 40 jaar. De woning is doordeweeks gesloten 10:00-16:00 uur. Overdag heb je een zinvolle dag invulling middels werk of dagbesteding en soms ben je even alleen thuis.

Lukt dit jou? En ben jij gemotiveerd om samen met de begeleiders te leren en jezelf te ontwikkelen, zodat je zelfstandiger wordt? Dan past deze woning misschien wel bij jou.

Woning

In de woning kunnen in totaal 6 (jong)volwassenen wonen. Iedereen heeft zijn eigen studio met aansluitend een badkamer met douche, wastafel en toilet. De woonkamer en keuken worden met elkaar gedeeld. In de keuken kan je voor jezelf koken of voor de groep. Verder bevindt zich in de huiskamer openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin.

Binnen Thedingsweert 19 wordt gericht op het vergroten en behouden vanpraktische, sociale en emotionele vaardigheden. Vanuit de methodiek Triple C worden de bewoners geholpen met opdoen van succeservaringen.De begeleiding is op doordeweekse dagen tussen 10:00-16:00 uur aanwezig. In het weekend is begeleiding de gehele dag aanwezig. ’s Nachts bevinden zich twee wakkere wachten in een nabijgelegen gebouw.

Kerk Avezaath - Tiel

Thedingsweert 19 staat bij 6 andere woningen van ’s Heeren Loo in het dorp Kerk Avezaath, dicht bij de Hanzestad Tiel. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je fijn kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Tiel met veel voorzieningen zoals winkels en cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad op 10 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Je bent er binnen 10 minuten fietsen. Daarnaast is er een busstation op loopafstand.

Voor wie

Op Thedingsweert 19 kunnen mensen terecht met een licht tot matige verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als hechting, autisme en gedragsproblematiek. De begeleiding speelt zoveel mogelijk in op de zelfstandigheid van de bewoners door voor structuur, duidelijkheid en veiligheid te zorgen. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 20 en 40 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op