Adres en contact
Thedingsweert 7
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Thedingsweert 7
Thedingsweert

Je wordt wakker er piept een klein streepje licht door je slaapkamergordijn. De zon komt op, het is nog lekker rustig en je hoort het mooie gezang van vogels. Jouw begeleider komt je goedemorgen wensen. Gauw opstaan en aankleden want je maag knort en je hoort je huisgenoten die al zijn begonnen aan hun ontbijt. Jij schuift ook aan.

Vandaag staan er verschillende activiteiten op de planning. Voor jou is het duidelijk wat je gaat doen vandaag. Op het dagschema staat een duidelijke indeling met plaatjes. Vandaag staat ook het plaatje van de spelletjesavond op het schema. Gezellig! Je kijkt er nu al naar uit.

In het kort

Samen met 6 andere huisgenoten woon jij in een huis met een grote gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiders kijken met jou welke dagbesteding of werk bij jou past. Natuurlijk kijken we daarbij naar wat jij leuk vindt, kan en wil leren. Je kunt bijvoorbeeld naar een externe werkplek om productiewerkzaamheden te doen, maar op de woning is ook genoeg te doen. Bakken, koken, knutselen, schoonmaken en nog veel meer.

Ook is er tijd voor ontspanning, zoals spelletjesavonden en de maandelijkse disco/karaoke, die 's Heeren Loo organiseert. Het vergroten van de eigen de regie en zelfstandigheid is belangrijk bij ons.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning en is gelijkvloers. In elke woning is er plek voor 7 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen appartement van 12 m2 met een douche, wastafel en toilet. De woonkamer en de keuken worden gedeeld met de bewoners en er is vaste internetaansluiting en televisie aanwezig.

De keuken van nummer 5 heeft een open bar, waardoor deze betrokken is bij de woonkamer. Nummer 7 heeft een groot kookeiland midden in de woonkamer. De twee woningen zijn verbonden met een gang waarin een kantoor en rustruimte te vinden zijn.

Verder bevindt zich achter de woning een gemeenschappelijke, afgesloten tuin met onder andere een schommel.

Kerk Avezaath - Tiel

Thedingsweert 5-7 maakt, samen met nog zes andere woningen van ’s Heeren Loo, onderdeel uit van een woonzorgpark. De woningen staan in het dorp Kerk Avezaath, dicht bij de Hanzestad Tiel. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je urenlang kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen zit je al in het centrum van Tiel waar veel voorzieningen zijn zoals verschillende winkels en cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad waar je in 10 minuten heen kunt fietsen.

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Binnen tien minuten fietsen sta je al op het perron. Daarnaast is er een busstation dichtbij waar je gemakkelijk heen kunt lopen.

Voor wie

Thedingsweert nummer 5 is geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 25 en 55 jaar. Er wordt specifieke, behandel gerichte begeleiding geboden die aansluit op jouw hulpvraag. Op nummer 7 is er ook plek voor volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Hierbij varieert de leeftijd tussen de 25 en 55 jaar of ouder.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op