Het Theehuis in Wekerom
Roeklaan 24

Werk of dagbesteding Restaurant

Kom gezellig je verjaardag vieren, of ontspannen tijdens de Soosavonden, of ravotten in de speelweide, of koffie drinken met familie en vrienden of een heerlijk frietje halen in het weekend. Theehuis De Roek is in de weekenden geopend en iedereen is welkom. Naast cliënten, hun familieleden en medewerkers weten mensen tijdens hun recreatie Theehuis De Roek ook te vinden.

Let op: i.v.m. corona is het Theehuis momenteel alleen toegankelijk voor cliënten, hun begeleiders en verwanten.

In het kort

Aan de Roeklaan 24 in Wekerom is Het Theehuis gevestigd. Hier kun je terecht voor een kopje koffie of thee en iets lekkers. Dit is tevens een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Werkzaamheden zijn onder andere schoonmaken, bedienen en producten verkopen. Per dag wordt er gekeken wie wat gaat doen. 

In het Theehuis kun je gezellig binnen zitten of op ons mooie terras. Ook is er een speelheuvel. Verder wordt het Theehuis regelmatig verhuurd voor feesten en partijen. Tijdens deze dagen kun je meehelpen in de bediening.

Adres en contact
Roeklaan 24
6733 SR Wekerom
088 0373199 Stuur een e-mail

Genieten op het terras

Het Theehuis

In het Theehuis kun je gezellig binnen zitten of op ons mooie terras. Ook is er een speelheuvel. Wij hebben een ruime keuken waarin gewerkt wordt. Verder zitten er een aantal kantoren in het pand.

Iets bijzonders te vieren? Een groot gezelschap? 

Het team van Theehuis de Roek draait zijn hand er niet voor om. Met de in 2014 aangebouwde serre biedt De Roek plaats aan 75 personen. Als het weer het toelaat staat ook het terras tot je beschikking. Van barbecue-arrangement tot buitenlands buffet, een ‘High Tea’ of een (kinder-)verjaardagsarrangement, het kan allemaal. Neem voor meer informatie contact op met Eetcafé de Roek. 

Een geschenk van ouders 

De Roek is in 1985 als Theehuis gebouwd op initiatief van ouders van cliënten. Zij wilden graag een sfeervolle ruimte op het terrein waar zij samen met hun kind iets konden eten of drinken. De Roek is in 2014 uitgebreid met een serre. Ook is de inrichting gemoderniseerd en de keuken verder geprofessionaliseerd, maar de authentieke sfeer is bewaard gebleven.

Omgeving

Het Theehuis staat in het woonzorgpark de Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.

Op het park vind je veel voorzieningen zoals andere dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf het Theehuis. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Het Theehuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud, voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. Er werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die graag de handen uit de mouwen steken en in de horeca willen werken.

Contact

Een feestje vieren in de Roek? Reserveren kan via e-mail en telefoon.

Telefoon: 06 - 83 59 51 06 (maandag-vrijdag)
E-mail: hethart@sheerenloo.nl

Openingstijden de Roek:

Zaterdag & zondag: 11.30-16.30 uur

Neem contact op