Tijdelijk wonen met behandeling in Dordrecht

Behandelen Wonen

Heeft jouw kind behandeling, training of begeleiding nodig en kan je kind (tijdelijk) niet thuis wonen? Dan zijn de groepswoningen in Dordrecht van orthopedagogisch behandelcentrum Auriga geschikt voor jouw kind. De behandeling varieert van zeer intensief tot begeleiding voor (zelfstandig) wonen.

In het kort

Inde drie pleinwoningen van Auriga in Dordrecht kan je kind terecht voor behandeling met verblijf. Jongeren die hier tijdelijk komen wonen, werken onder begeleiding aan hun behandeldoelen. Dit doen we met de methode competentiegericht werken. De focus ligt daarbij op het vergroten van vaardigheden. Het overzichtelijke plein met klimtoestel en voetbalkooi geeft de jongeren een veilige plek om te spelen, te leren en te ontwikkelen.

Behandeling met verblijf in de wijk

Jongeren die gebaat zijn bij behandeling of begeleiding binnen een zo normaal mogelijke omgeving, kunnen terecht in woningen in wijken in Dordrecht. Elke jongere werkt hier aan zijn persoonlijke doelen.

Begeleiding met verblijf op het Plein

Wil je in de toekomst begeleid zelfstandig of in een groep wonen?  En heb je behoefte aan nabijheid, duidelijkheid en vertrouwen van begeleiding? Dan kun je terecht binnen één van de woningen in Dordrecht op het Plein. Hier is kleinschalig groepswonen voor 18+ers. In deze woning ligt de focus op ontwikkelen op je eigen tempo en staat ‘samen doen’ centraal.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op