Torckdael
Nieuw te bouwen; realisatie najaar 2021

Wonen Begeleiding

Wil je graag zelfstandig wonen en heb je daar begeleiding bij nodig? Dan is de Torckdael misschien dé plek voor jou.

In het kort

In de locatie Torckdael wonen cliënten met een lichte verstandelijke beperking in een eigen appartement. Er is 24 uur begeleiding aanwezig.

Adres en contact
Van Hoornhof 1-31
6701 JA Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

De locatie Torckdael bestaat uit 16 appartementen, waarvan één algemene ontmoetingsruimte/kantoor. Daar is de begeleiding ook 24 uur per dag aanwezig. Het gebouw heeft 3 verdiepingen met appartementen. Er is een lift en een gezamenlijke schuur.

Je woont in een zelfstandig appartement met eigen badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. Die maak je zelf schoon, eventueel samen met een begeleider.

Er is een gezellige ontmoetingsruimte waar je zo naar binnen kunt lopen. Soms wordt er samen met (een deel van) de bewoners gegeten.

Bereikbaarheid

De locatie bevindt zich in een parkachtige omgeving aan de rand van het centrum van Wageningen. Het is 5 minuten lopen naar de winkels en openbaar vervoer is ook dichtbij. Ook leerwerklocatie Stadsboerderij Wageningen is op loopafstand.

Voor wie

Wil je graag in je eigen appartement wonen, maar kun je daar soms wat hulp bij gebruiken? Werk je of volg je (een gedeelte van de week) dagbesteding? Dan is de Torckdael misschien écht iets voor jou!

Je kunt bij Torckdael wonen met een WLZ indicatie.

Contact

Informatie kun je krijgen via klantcontact: 088 - 037 30 30 van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op