Adres en contact
Torenstraat 2
3861 BT Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Torenstraat in Nijkerk
Wonen in een appartementencomplex

Elke ochtend begin je de dag met een lekkere koffie en een ontbijtje. Daarna maak je je klaar voor je werk. Je werkt in het centrum, dus lekker dichtbij. Op je werk heb je het altijd erg naar je zin. Na een lange werkdag vind je het fijn om even lekker op de bank te ploffen in je eigen appartement. Meestal ga je ook nog even langs de supermarkt om de hoek. Wat is het toch heerlijk dat je in het centrum woont!

In het kort

Aan de Torenstraat is een appartementencomplex gevestigd. De appartementen zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking die graag op zichzelf willen wonen onder begeleiding. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. Binnen de begeleiding leren de bewoners zo zelfstandig mogelijk te leven. De bewoners eten of drinken regelmatig samen met elkaar. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of betaald werk.

Woning

Het complex bestaat uit drie verdiepingen. Er zitten 20 appartementen verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Ook heeft de begane grond nog een appartement. Hier zit ook een basisschool. De appartementen hebben allemaal een eigen entree. Ze hebben gemiddeld een oppervlakte van 65 m2. Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een berging. Het gebouw beschikt over een lift.

Omgeving

De woning is gevestigd in het centrum van Nijkerk. Hier wonen mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Dichtbij bevindt zich het stadspark dat lopend te bereiken is. Het centrum van Nijkerk is bruisend en je vindt verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook zijn er verschillende dagbestedingen en werkgelegenheden in de buurt. Het station van Nijkerk is 10 minuten lopen. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een verstandelijke beperking die graag zelfstandiger willen worden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op