Adres en contact
Trévouxperenlaan 1
3452 DS Vleuten
Contact opnemen Direct aanmelden

Trévouxperenlaan 1a
Trévouxperenlaan

In het kort

Deze woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënten in de appartementen krijgen een beperkt aantal uren ondersteuning en kunnen daarnaast altijd terugvallen op de begeleiding.

De groepswoning is geschikt voor twee bewoners. Daarnaast deel je de badkamer en toilet. Naast de groepswoning staat een appartement met een eigen badkamer. Deze woning is geschikt voor mindervaliden. Jullie delen met z’n drieën de keuken, eet- en zithoek.

Woning

Deze woning bestaat uit twee huizen: een groepswoning met daarnaast een appartement. Beide woningen bestaan uit drie verdiepingen. De groepswoning is bestemd voor twee bewoners. Hier heb je twee kamers. Elk van jullie bewoont een gedeelte. De kamers in de woning zijn +/- 21 m2. Je hebt dus genoeg ruimte om het in te richten in een woon- en slaapgedeelte. Je deelt de badkamer en toilet met je huisgenoot.

Naast de groepswoning op nr. 1 staat een appartement met een eigen badkamer en toilet. Deze woning is geschikt voor mindervaliden. Het biedt plaats voor een persoon.

Met z’n drieën kunnen jullie terecht op de begane grond van de groepswoning voor de gezamenlijke ruimtes. Hier heb je een open keuken, een eethoek en een gezellig, modern ingerichte zithoek met tv. Heb je wat administratie te doen, dan staat hier ook een bureau.

Omgeving

Het rijtjeshuis is gevestigd aan een sprookjesachtig laantje, omringt door bomen. Het is er rustig. Auto’s kunnen er langzaam doorheen rijden om bijvoorbeeld iemand af te zetten, maar ze moeten elders parkeren. Daardoor is het praktisch autovrij. Aan het einde van de straat heb je uitzicht op hooggelegen bomen. Hier kun je een korte wandeling maken door het groen.

Het Winkelcentrum

Jekunt in tien minuten wandelen naar het winkelcentrum. Pak je liever de fiets dan kun je het in vijf minuten fietsen. Je kunt hier al je boodschappen doen. Het winkelcentrum biedt onder andere een AH, Lidl, Kruidvat, Xenos, Bart Smit, kapper etc. Rond het winkelcentrum worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Openbaar vervoer rond Utrecht

Buslijn 9 en 28 vind je op een afstand van een paar minuten lopen. Deze buslijnen brengen je ook naar station Vleuten. Hier kun je de stoptrein pakken die je naar Utrecht CS rijdt.

Voor wie

Deze woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Je wilt graag zelfstandig wonen, maar je hebt ook nog wel ondersteuning nodig. Samen met begeleiding kijk je wat voor jou het beste werkt en hoe zij jou kunnen ondersteunen. Dit kan voor iedereen wat anders zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op