Zelfstandig begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn
Trévouxperenlaan 3-5

Wonen

In het kort

Deze woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënten in de appartementen krijgen een beperkt aantal uren ondersteuning en kunnen daarnaast altijd terugvallen op de begeleiding. De woning is geschikt voor vijf bewoners. Elk van jullie bewoont een appartement met een eigen badkamer en toilet. Naast de groepswoning op nr. 2.

Voor alle woningen in de straat samen, is er 24-uurs begeleiding aanwezig of er kan gebeld worden.

Adres en contact
Trévouxperenlaan 3-5
3452 DS Vleuten
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning bestaat uit twee huizen. Deze zijn onderverdeeld in vijf appartementen. Elk appartement is bedoeld voor een persoon. Je hebt een eigen keuken, badkamer en toilet. De huizen liggen naast de groepswoning op nr. 1

Beide huizen bestaan uit drie verdiepingen. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De kamers zijn +/- 21 m2. Je hebt dus genoeg ruimte om het in te richten in een woon- en slaapgedeelte. 

Omgeving

Het rijtjeshuis is gevestigd aan een sprookjesachtig laantje, omringt door bomen. Het is er rustig. Auto’s kunnen er langzaam doorheen rijden om bijvoorbeeld iemand af te zetten, maar ze moeten elders parkeren. Daardoor is het praktisch autovrij. Aan het einde van de straat heb je uitzicht op hooggelegen bomen. Hier kun je een korte wandeling maken door het groen.  

Het Winkelcentrum
Je kunt in tien minuten wandelen naar het winkelcentrum. Pak je liever de fiets dan kun je het in vijf minuten fietsen. Je kunt hier al je boodschappen doen. Het winkelcentrum biedt onder andere een AH, Lidl, Kruidvat, Xenos, Bart Smit, kapper etc. Rond het winkelcentrum worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Openbaar vervoer rond Utrecht

Buslijn 9 en 28 vind je op een afstand van een paar minuten lopen. Deze buslijnen brengen je ook naar station Vleuten. Hier kun je de stoptrein pakken die je naar Utrecht CS rijdt. 

Voor wie

Deze woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Je wilt graag zelfstandig wonen, maar je hebt ook nog wel ondersteuning nodig. Samen met begeleiding kijk je wat voor jou het beste werkt en hoe zij jou kunnen ondersteunen. Dit kan voor iedereen wat anders zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op