Adres en contact
Goedenregenstraat 123 en 125
2681 GH Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Traingingswoningen voor jongeren met een LVB in gemeente Westland
Goudenregenstraat 123 en 125 in Monster

Wonen Jeugd Begeleiding

In het kort

Goudenregenstraat 125-123 zijn beide trainingswoningen waar je met 4 andere jongeren of jongvolwassenen van 18 tot en met 25 jaar woont. Alle jongvolwassenen hebben een licht verstandelijke beperking. Overdag blijf je jouw zinvolle daginvulling volgen, zoals school, werk en dagbesteding. Op de momenten voordat je hierheen gaat, of dat je thuiskomt is er begeleiding aanwezig. Zij ondersteunen jou bij het afbouwen van een groepsgerichte behandeling, om toe te werken naar een toekomst waarin jij zo zelfstandig mogelijk kan leven.

Zelfstandig wonen samen met leeftijdsgenoten

De woningen bestaan ieder uit drie verdiepingen, waar in totaal 4 (jong)volwassenen kunnen wonen. Het is huiselijk, ruim en modern ingericht. Er wordt gericht op het vergroten van praktische, sociale en emotionele vaardigheden. Vanuit de methodiek Tripple C / competentiegericht werken worden jongeren geholpen met het opdoen van succeservaringen.

De begeleiding wordt vormgegeven vanuit het team Goudenregenstraat 121-125. Zij zijn dagelijks aanwezig; maandag tot en met vrijdag van 7.00-10.00 en 16.00-23.00 en op zaterdag en zondag van 7.00-23.00 uur. ’s Nachts zijn er twee slaapdiensten aanwezig.

Trainingswoningen in Monster

Locatie Goudenregenstraat staat aan de rand van het gezellige dorp Monster. De woning staat aan een rustige straat. Het centrum en het strand liggen op 10 à 15 minuten lopen. De woning is goed te bereiken via het Openbaar Vervoer. Op 5 minuten lopen ligt een bushalte.

Voor (jong)volwassenen met een LVB

Ben je (jong)volwassen (18 tot 25 jaar) en heb je een lichte verstandelijke beperking? En ben je gemotiveerd om op een van de woningen te wonen en te trainen richting zelfstandigheid? Dan is wonen op de Goudenregenstraat misschien iets voor jou. Je woont samen met andere (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek, zoals ADHD en/of hechtingsproblematiek. Daarnaast heeft iedere (jong)volwassene overdag een zinvolle daginvulling, zoals school, werk of dagbesteding.

Andere woningen op de Goudenregenstraat

  • Goudenregenstraat 121 trainingswoning voor (jong)volwassen (18 tot 30 jaar) met een lichte verstandelijke beperking die graag zo zelfstandig mogelijk willen leren leven.
  • Goudenregenstraat 127 huiselijke groepswoning voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking die in eigen tempo werken naar zelfredzaamheid

Klantcontact Monster

Wil je meer weten over zelfstandig wonen in Monster? Bel ons: 088-0364050 of mail naar klantcontact.monster@sheerenloo.nl.

Neem contact op