Adres en contact
Nagel 56
8321 RG Urk
088-036 9325 Stuur een e-mail

Dagbesteding Het Trefpunt op Urk
Nagel 56, Urk

Werk of dagbesteding Restaurant Winkel

“Waarmee kan ik u helpen mevrouw?”, vraag je beleefd. Je staat bij het tafeltje van een dame die net binnenwandelde bij ‘t Trefpunt. “Ik wil graag een cappuccino”, vraagt ze. “Komt eraan!” zeg je tegen haar, je schrijft het op en loopt naar de koffiemachine. Met 1 druk op de knop maak jij het perfecte kopje cappuccino.

Je serveert de cappuccino aan de mevrouw, ze bedankt en slaat haar meegebrachte krant open. Je gaat weer bij de balie staan. Nadat ze haar cappuccino heeft opgedronken, stopt ze haar krantje weg en kijkt ze nog eens goed om zich heen. “Wat hebben jullie hier mooie spulletjes”, zegt ze enthousiast. Van achter de balie knik je trots: “is allemaal handgemaakt!”. Ze pakt een houten kerstboompje en zegt “deze wil ik”. Nu nog afrekenen. Jij bent de laatste tijd erg vooruitgegaan met rekenen dus dat gaat ook helemaal goed! “En een fijne dag verder”, “Bedankt!” zegt de mevrouw. Terwijl de deur achter haar dicht valt, denk je “wat een fijne werkplek heb ik toch!”

In het kort

‘t Trefpunt is een dagbesteding en een cadeauwinkel en productieruimte onder één dak. Wij verkopen onder andere Urker spullen, spulletjes voor in huis en nog veel meer. Deze artikelen maken wij in de houtzagerij en in de productieruimte, waar alle mensen werken die bij ons dagbesteding doen. Iedereen kan onze spullen kopen, bedrijf of particulier. Ook hebben we een koffiecorner waar je als klant lekker kunt bijkomen van het winkelen.

Kom je in onze winkel kijken?

Bij ons kun je terecht voor onder andere Urker spullen, spulletjes voor in huis en nog veel meer. En neem er gelijk een bakje koffie bij in onze koffiecorner, Welkom!

Het Trefpunt bevindt zich midden in het winkelcentrum Urkerhard op Urk. De bus stopt voor het winkelcentrum, waardoor het prima te bereiken is.

Dagbesteding

Heb jij een lichte verstandelijke beperking en hou jij van Urker spulletjes? Ben jij daarnaast creatief en houd je ervan om met je handen te werken? Dan ben jij hier helemaal op je plek. Wij hebben bij ‘t Trefpunt verschillende groepen met verschillende mogelijkheden. Zo kan je onder andere bedienen in de koffiecorner of kan je je handen uit de mouwen steken bij de groengroep.

Op ‘t Trefpunt werken zo’n 18 tot 22 medewerkers per dag. Het is hier dus gezellig druk. De groep bestaat uit vrouwen en mannen van 20 tot rond de 60 jaar met verschillende soorten beperkingen. Dit maakt het een diverse groep. Kom gerust eens kijken om te zien of hier werken iets voor jou is!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op