Adres en contact
Trombonedreef 4
3845 CM Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Harderwijk Drielanden
Trombonedreef 4

Wonen

Het weekend is voorbij, de nieuwe week is begonnen. Vandaag ga je weer vol goede moed naar je werk. Je bent je bed al uit en loopt naar de gezamenlijke woonkamer. Je ontbijtje en de koffie staan al klaar. Je huisgenoten zijn er ook vroeg bij. Na een gezamenlijk ontbijt pak je je spullen. Op naar je werk!

In het kort

Aan de Trombonedreef in Harderwijk wonen mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. ’s Nachts is er een slaapwacht. De begeleiding zorgt voor structuur, rust en duidelijkheid. Daarnaast is er veel ruimte voor de wensen van iedere bewoner. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Woning

Er zijn meerdere woningen aan de Trombonedreef, deze zijn geschakeld. De woningen aan de hebben een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Deze is huiselijk ingericht. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en deelt de badkamers en toiletten. De woonkamer heeft internet en televisie. Op de slaapkamers is ook een internet- en televisieaansluiting. De woningen hebben een ruime, zonnige tuin.

Omgeving

De woningen staan in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dicht bij de woningen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Het winkelcentrum is op loopafstand. Hier vind je supermarkten, winkels en een kapper. Het muziekpark is ook lopend te bereiken. Met de fiets of de auto ben je snel bij het Veluwemeer en de Veluwse bossen. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier zijn winkels, cafetaria’s en restaurants. Het dorp Ermelo is dichtbij. Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de overkant van de woningen is een bushalte. Verder is het treinstation van Harderwijk met treinen naar Zwolle en Utrecht ongeveer 10 minuten fietsen.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Overdag gaan zij naar werk of dagbesteding. 

Op Trombonedreef 6 wonen vijf volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op