Adres en contact
Trommelhof 14
2201 ZX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Trommelhof 14
Trommelhof

Je kijkt door het raam naar buiten. De regendruppels laten een spoor achter op het raam. Het is een regenachtige dag, de lucht is grauw. Gelukkig zit je lekker binnen! Vanmiddag staat knutselen op het programma. Dat vind jij helemaal niet erg, je kunt je hierin altijd heerlijk uitleven. Je favoriete knutselactiviteit is boetseren, daar mag je nu weer mee verder. Je bent begonnen met het maken van een kip, je lievelingsdier. Dat is nog niet zo makkelijk! Vooral het kopje, met de kam en de snavel, zijn een aardige uitdaging. Maar al knedend maak je er wat van. Je maakt er zelfs nog een paar kuikens bij, want anders is de kip zo eenzaam. Ondertussen staat er rustige muziek op. Je bent helemaal op je gemak en voelt je fijn. Aan het eind van de middag gaan alle boetseerwerkjes in de oven. Morgen mag je ze gaan beschilderen!

In het kort

Bij DAC-TROM kun je terecht met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Het is een ruime dagbestedingslocatie, met vijf lokalen en een snoezelruimte. Ook is er een heerlijk groot balkon. Je kunt hier allerlei creatieve activiteiten binnen doen, maar ook buitenactiviteiten, zoals meehelpen met afval scheiden.

Hoe ziet de dagbestedingslocatie eruit?

De dagbesteding DAC-TROM zit op een bovenverdieping, boven een aantal woningen. Het bestaat uit vijf lokalen, een snoezelruimte en kantoor. Lokaal 1 heeft een balkon en een magazijn. Het lokaal grenst aan lokaal 2, de badkamer/wc en de keuken. Lokaal 2 ligt in het midden van de lokalen en heeft toegang tot de keuken en de badkamer/wc. Lokaal 3 is een gesloten lokaal. Het grenst aan de gang en lokaal 2.Bij lokaal 4 en 5 horen een open keuken, een badkamer met toilet, een douche en een aparte toilet. Tevens is er een groot balkon van ca 8 bij 10 meter. Door de ruime opzet breng je hier dus makkelijk de hele dag door.

Wat doe je zoal op de dagbesteding?

Bij ons kun je van alles doen. Activiteiten variëren van puzzelen en knutselen tot industrieel werk en het ophalen van glas en plastic, het legen van Jekko`s e.d. Ook is soms wandelen in de dagprogramma`s opgenomen.

Voor wie is DAC-TROM bedoeld?

Je kunt met ons meedoen als je een lichte verstandelijke beperking hebt. Maar ook met een matige of ernstige verstandelijke beperking ben je welkom. Dan zullen de activiteiten meer gericht zijn op beleving. De dagbesteding is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

Openingstijden

Het dagcentrum is 5 dagen per week geopend van 9.00 tot 16.30 uur en is op feestdagen gesloten.

Omgeving: woonzorgpark Willem van den Bergh

Trommelhof 11 tot en met 14 liggen op het woonzorgpark Willem van den Bergh van ‘s Heeren Loo in Noordwijk. De woning staat op een plein, met in het midden van het plein een picknickbank. Er is genoeg parkeerplek. Trommelhof ligt op loopafstand van de duinen, ook kun je een ommetje maken in het park, met veel grasvelden en bos. Op het woonzorgpark kun je van alles doen, van snoezelen tot een bezoekje brengen aan de boerderij. Ook haal je er je dagelijkse boodschappen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op