Adres en contact
Trommelhof 8
2201 ZX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Trommelhof 8
Trommelhof

Vanavond is het kerstavond. Jullie vieren het met de hele groep samen. In de woonkamer hangen lampjes. Het ruikt heerlijk naar gebakken vlees. Je kijkt naar de prachtige kerstboom in de kamer. En naar de cadeautjes eronder. Welke zouden voor jou zijn? Uitpakken maar. En of het nu een teddybeer is of een nieuw dekbedovertrek; het grootste cadeau is misschien wel de gezelligheid van vanavond.

In het kort

Op deze woningen op Trommelhof is 24-uursbegeleiding. Elke woning heeft zijn eigen specialisatie. Op Trommelhof 7-8 verzorgen we mensen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. Op 3-4 wonen mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De woning 5-6 is een groep voor dementerende mensen met een verstandelijke beperking. Hoe verschillend onze bewoners ook zijn, we zorgen dat iedereen zich veilig en thuis voelt.

De woningen

Op Trommelhof heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer en een eigen douche en toiletruimte. De woningen hebben een terras of balkon. Daarnaast hebben alle woningen extra aanpassingen, zoals schuifdeuren, brede deuren met grote draaicirkel en geen drempels. Alle woningen zijn gelijkvloers. Ze hebben een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en keuken.

Trommelhof 3-4: begeleid wonen voor mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking

Op Trommelhof 3 en 4 wonen volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Wij zorgen voor de rust en regelmaat die ze nodig hebben. We werken met de behandelmethoden Triple C en Urlings.

Speciale voorzieningen

In de woning is een lichtplan speciaal voor mensen met visuele beperkingen. Zo hebben zij de juiste verlichting om goed te zien. Verder is er een terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Trommelhof 5-6: begeleid wonen voor senioren

Op Trommelhof 5 en 6 wonen senioren met een ernstige verstandelijke beperking. Bij de begeleiding richten wij ons op het ouder worden, dementie en ernstig ziek zijn. Zo nodig geven we ook palliatieve zorg.

We werken met de behandelmethoden Triple C en Urlings. Hiermee zorgen we dat jij als bewoner zoveel mogelijk een gewoon leven kan leiden.

Speciale voorzieningen

De woning ligt op de eerste etage. Er is een balkon met een ommuurd terras. De woning is bereikbaar met de trap. Ook is er een lift die breed genoeg is voor een rolstoel of een bed. In de snoezelkamer kunnen bewoners even heerlijk wegdromen met muziek en lichten.

Activiteiten

We organiseren activiteiten, zoals carnaval of een huiskamerconcert. Tijdens de kerst liggen de cadeautjes onder de kerstboom in de huiskamer. Feestdagen vieren we met muziek, lekker eten en drinken.

Trommelhof 7-8: begeleid wonen voor mensen met een ernstige meervoudige beperking

Op Trommelhof 7 en 8 wonen 5 volwassenen en senioren met zeer ernstige tot ernstige (meervoudige) beperkingen. We begeleiden hen met de behandelmethoden Perspectief en Urlings.

Speciale voorzieningen

Deze woning staat op de begane grond. Er is een tuin met hekjes en een laag muurtje.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is een groot park in Noordwijk met veel woningen en dagbestedinglocaties van ’s Heeren Loo. In de wijk zijn onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van de wijk ligt de Duinzone met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Vrije tijd

Op het woonzorgpark is van alles te doen: ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Op een aantal van de woningen zorgen we voor dagbesteding.

Adres

Trommelhof 3
2201 ZX
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op