Adres en contact
Trommelhof 9
2201 ZX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Trommelhof 9
Trommelhof

Je kijkt naar boven. De blaadjes van de wilgen glinsteren in de zon. De takken wiegen zachtjes in de wind. Je bent in de belevingstuin met je begeleider. Jullie lopen naar de rozentuin, wat ruikt dat heerlijk. Je snuift uitgebreid de geur op.
Door jouw verstandelijke beperking begrijp je de wereld om je heen niet zo goed. Daarom vind je het heel fijn om in de natuur te zijn. Want daar kun je pas helemaal jezelf zijn. Ook merk je er niet zo dat je ouder wordt, buiten zijn is als een soort verjongingskuur voor je. Op jouw woning aan de Trommelhof doen ze daarnaast erg hun best om het je naar de zin te maken. Er is altijd een spelletje om te doen of een kopje koffie om te drinken. En soms help je samen met de begeleiding met het opruimen van de borden.

In het kort

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? En zoek je een woning met 24-uursbegeleiding? Dan zijn de woongroep Trommelhof 9 of 10 in Noordwijk, locatie Noordwijkerduin / Willem van den Bergh iets voor jou. Op nummer 9 wonen ouderen en op nummer 10 jongeren. We willen jou graag ondersteunen in wat jij belangrijk vindt. Als jij het aankunt, geven we jou altijd de ruimte om zelf keuzes te maken. Wij begeleiden jou met respect en zorgen voor een goede en veilige sfeer op de woning.