Adres en contact
Tuinstraat 51-51a
7383 XC Voorst
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Voorst
Tuinstraat 51

Tijd voor een ochtendwandeling. De zon is net op en het begint langzaam licht te worden. De andere bewoners staan al klaar bij de deur. Je loopt naar buiten en vangt de eerste zonnestralen op. Het is toch nog best frisjes, dus je bent blij dat je een extra dikke sjaal hebt meegenomen! Op naar de IJssel!

In het kort

Aan de Tuinstraat in Voorst zijn appartementen gevestigd voor volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. De appartementen zitten in een vleugel van een verzorgingstehuis. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. Structuur, veiligheid en zelfstandigheid staan centraal bij de begeleiding. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op