Begeleid wonen in een groepswoning in Apeldoorn
Ugchelseweg 35-37

Wonen

Een nieuwe dag breekt aan op jouw woning aan de Ugchelseweg. De radio staat aan, het ontbijt is bijna klaar. Samen met de medebewoners eet je gezellig een tosti en drink je een kop koffie. Daarna gaan jullie met zijn allen naar de dagbesteding. Je houdt van creatief werk, dus je verveelt je vandaag niet. 

Als je vanavond vlak voor het eten thuiskomt, ben je doodmoe, maar geen zorgen: jij hebt hier je eigen zachte bed waarin je heerlijk tot rust kunt komen.

In het kort

De Ugchelseweg 35-37 is een dubbel woonhuis. Er wonen 12 senioren onder 24-uurs begeleiding. ’s Nachts is er een slaapdienst. Overdag nemen alle bewoners deel aan dagbesteding.

Adres en contact
Ugchelseweg 35-37
7335 JR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

De woning

In totaal wonen er 12 cliënten op de groepswoning. Het is een dubbel woonhuis dat met elkaar verbonden is. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning heeft twee slaapkamers op de begane grond. Verder is er een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en een hoog-laagbad. Op de eerste etage bevinden zich acht slaapkamers. De bewoners maken gebruik van een badkamer met toilet, wastafel en douche. Op de tweede etage is een ruime zolder met wasmachine en droger.

Omgeving

De woning ligt in Apeldoorn-Zuidwest, een rustige wijk aan de rand van Apeldoorn. De winkels en een bushalte liggen op loopafstand. Met het openbaar vervoer ben je binnen 10 minuten in het centrum. 

Dagje uit

Als hoofdstad van de Veluwe leent Apeldoorn zich prima voor prachtige wandel- en fietsroutes. Ben je wat minder sportief aangelegd, dan kun je gaan winkelen in de gezellige binnenstad. 

Wie wonen hier?

Op de Ugchelseweg hebben de bewoners uiteenlopende beperkingen. Er wonen ouderen met niet-aangeboren hersenletsel, maar ook met bipolaire stoornissen, een meervoudige beperking of autisme. Wil jij graag begeleid wonen en denk je dat je binnen de groep past? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Ugchelseweg 35
7335 JR
Ugchelen

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op