Adres en contact
Wijk 2 94
8321 EV Urk
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding Ut Obertjen in Urk
Wijk 2-94a

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Vandaag is je eerste dag bij winkel en restaurant Ut Obertjen. Spannend. Vrolijk groet je de klanten. Wat een gezellige drukte. Je collega bakt taarten en een ander staat achter de kassa. Zij zijn ook hard aan het werk.

Jullie verkopen leuke Urker spulletjes. En er zitten al heel wat mensen aan de koffie met een krantje. Je bent trots dat je hier mag werken.

In het kort

Ut Obertjen is een dagbesteding van 's Heeren Loo op Urk, met een winkel en restaurantje. Je kunt hier onder andere terecht voor Urker cadeaus of een lekker kopje koffie met gebak.

De begeleiding zorgt voor werk op-maat. De medewerkers met een verstandelijke beperking wonen bij ‘s Heeren Loo en doen hun werk met veel plezier. Je krijgt hier alle kansen om je verder te ontwikkelen in allerlei soorten werk. In de winkel, het restaurantje of het atelier is genoeg te doen.

Appeltaarten bakken

Bij Ut Obertjen kun je van alles doen. Vind je het leuk om appeltaarten te bakken in de keuken? Of sta je liever achter de kassa in het winkeltje? Het kan allemaal. De eigengemaakte spullen die we in het winkeltje verkopen, maken we hier in het atelier. Dus als je meer houdt van creatief werken, kun je ook je ei kwijt.

Je kunt dus veel bij ons leren: van creatieve vaardigheden, klantgerichtheid in de winkel tot keukenvaardigheden.

Iets voor jou? Maak kennis met Ut Obertjen!

Ben je volwassen en heb je een verstandelijke beperking, dan kun je bij ons werken. Hou jij van leuke spulletjes en lekkere taart? Vind jij het ook nog eens leuk om met mensen te werken of creatief bezig te zijn? Dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Wil je eerst kijken of werken bij Ut Obertjen bij je past? Kom dan gerust lang voor een kennismakingsbezoek  Kijk onderaan deze pagina voor contactgegevens.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op