Adres en contact
Van der Natstraat 2
2231 EX Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Van der Natstraat 2*
Rijnsburg

Vandaag komen je ouders op bezoek op je nieuwe woonplek. Je hebt ze al een tijdje niet gezien, dus jullie hebben elkaar gemist. Je laat ze het huis zien: jouw slaapkamer, die er een stuk beter uitziet dan de laatste keer dat ze hier waren. De nieuwe huisgenoot, die er net is komen wonen. Op de gang komen jullie je begeleider tegen, met wie jullie een praatje maken. Daarna drinken jullie samen koffie in de woonkamer. Gezellig!

In het kort

Op deze twee groepswoningen zijn jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking welkom. Veel bewoners hebben bijkomende beperkingen als blindheid of autisme. De nadruk ligt op begeleiding bij de persoonlijke ontwikkeling. De bewoners kunnen 24 uur per dag terugvallen op begeleiding.

De woning

De woning bestaat uit twee geschakelde rijtjeshuizen. Ze hebben een huiselijke uitstraling, waardoor je je snel thuis voelt. De zitkamers hebben een open keuken en zijn sfeervol ingericht. De zitkamers van het linker- en het rechterhuis zijn via een tussendeur met elkaar verbonden.

Er zijn zeven slaapkamers. Op zolder is een slaapwachtruimte, waar de slaapwacht voor beide huizen verblijft. Zowel beneden als boven zijn badkamers met douche of ligbad. Er is een grote tuin. Omdat er een lift aanwezig is, is de woning ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.

Omgeving

Rijnsburg is een gezellig dorp in de gemeente Katwijk. De Van der Natstraat ligt even buiten het centrum, in een hofje waar veel gezinnen met jonge kinderen wonen. Het is voor de bewoners redelijk veilig om naar buiten te gaan, omdat er geen doorgaand verkeer is. Een winkelcentrum is vlakbij. Op loopafstand vind je een bushalte.

Even uitwaaien

Wil je lekker een dagje uit, dan kun je naar het strand van Katwijk gaan. Dankzij goed openbaar vervoer sta je binnen een half uurtje aan zee.

Voor wie

Op deze twee woningen in Rijnsburg wonen jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Bijkomende beperkingen zijn blindheid, psychiatrische problematiek, autisme, dementie, kleptomanie, agressie, diabetes of epilepsie.

Heb je behoefte aan de intensieve en persoonlijke zorg op deze woningen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op