Adres en contact
Van Hellemondtlaan 5
6651 TS Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Van Hellemondtlaan 5
Van Hellemondtlaan

In je vrije tijd kies je wat je leuk vindt om te doen. Zo kun je lekker snoezelen, wandelen of naar het dorp gaan. Of misschien komt je familie wel gezellig op visite. Vrijwilligers of gastfamilies gaan regelmatig mee wandelen of komen een kopje koffie drinken.

In het kort

Van Hellemondtlaan 1-3-5-7 zijn 4 woningen voor ouderen met een verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking en/of psychiatrische of gedragsproblematiek. In elke woning is plaats voor 6 bewoners. Per bewoner kijken we welke zorg het beste aansluit en wat hij of zij verder nodig heeft. In de begeleiding staan structuur, veiligheid, vertrouwen en ondersteuning centraal.

Gebouw

De 4 woningen zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Elke woning is ruim opgezet en heeft een eigen voordeur. De woonkamer en de keuken worden gedeeld. Je hebt een eigen zit-/slaapkamer. De doucheruimte en het toilet deel je met een andere bewoner. Daarnaast is er een grote badkamer met ligbad. Elke woning heeft een eigen tuin of dakterras.

Omgeving

De woningen aan de Van Hellemondtlaan staan midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

In de woning is 24-uurs begeleiding. 's Nachts is er nachtzorg die oproepbaar is via de uitluisterunit. Overdag doen we activiteiten en/of werkzaamheden die aansluiten bij de wensen, behoeftes en mogelijkheden van de bewoners.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De woningen zijn geschikt voor ouderen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische of gedragsproblematiek. Verder hebben sommige bewoners een lichamelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op