Adres en contact
van Hellemondtlaan 9-11-13-15
6651 TS Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op locatie Boldershof in Druten
Van Hellemondtlaan 9-11-13-15

Wonen

Het is tijd voor een middagwandeling. Je begeleider haalt je op uit de gezamenlijke woonkamer en neemt je mee naar buiten. Het is mooi weer. Je hoort de vogels en voelt de wind langs je heen gaan. De zon schijnt en er is geen wolkje aan de lucht. De frisse lucht doet je goed. Jullie maken een rondje door de woonwijk en lopen ook nog even langs de Waal. Als je weer thuiskomt, krijg je wat te drinken en te eten. Dat gaat er wel in na een lange wandeling.

In het kort

Aan de Van Hellemondtlaan 9-11-13-15 zijn 4 woningen gevestigd voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meesten hebben ook een lichamelijke beperking. Zij ontvangen 24 uur per dag begeleiding. Per bewoner kijken we wat hij of zij nodig heeft. In elke woning wonen 6 volwassenen/senioren. Overdag is er dagbesteding binnen de woning of bij een dagbestedingslocatie.

Gebouw

De 4 woningen zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping zijn 2 woningen en op de de begane grond zijn ook 2 woningen. Je hebt een eigen slaapkamer met zitgedeelte. In iedere woning deel je de gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De badkamer met douche en toilet deel je met 1 andere bewoner. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke badkamer met een ligbad. Elke woning heeft een tuin of dakterras. De woningen zijn goed toegankelijk en aangepast voor mensen in een rosltoel. Verder hebben de woningen een uitluisterunit en deurmeldcontacten bij de slaapkamers en de buitendeur.

Omgeving

De woningen aan de Van Hellemondtlaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De bewoners hebben een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en een lichamelijke beperking. De bewoners ontvangen 24 uur per dag begeleiding, waarbij we per bewoner kijken naar wat hij of zij nodig heeft. De begeleiding richt zich op de dagelijkse verzorging en de specifieke begeleidingsvraag van de bewoner. Hierbij ligt de focus op het behouden van vaardigheden en de regie op het eigen leven.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De woningen zijn geschikt voor volwassenen en senioren met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op