Adres en contact
Van Limburg Stirumstraat 1
2201 JK Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Van Limburg Stirumstraat 1
Van Limburg Stirumstraat

Bij het steunpunt in het centrum van Noordwijk ben je altijd van harte welkom. Kom gezellig langs voor een kopje koffie of een leuk praatje. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Dan staan wij ook voor jou klaar. Geen vraag is te gek!

In het kort

De Limburg Stirumstraat 1-1a is een steunpunt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, die zelfstandig wonen, maar af en toe wat hulp kunnen gebruiken. De begeleiding komt aan huis en helpt de bewoners bij het aanbrengen van structuur en het leren van vaardigheden. Het steunpunt maakt deel uit van een aantal studio’s en groepswoningen.

Een plek om te ontmoeten

De begeleiders werken vanuit een kantoorruimte in het pand. In een grote ontmoetingsplek in hetzelfde pand kun je terecht voor al je vragen, een kopje koffie, een praatje of gewoon om te ontspannen!

Het steunpunt staat in het centrum van Noordwijk met winkels restaurants en cafetaria's. In de omgeving staan appartementen en groepswoningen van ’s Heeren Loo.

Op loopafstand ligt het prachtige Landgoed Offem. Daar kun je mooi wandelen. Noordwijk aan Zee en het strand liggen op 10 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een kwartier.

Voor wie?

De ondersteuning vanuit het steunpunt is voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Je woont zelfstandig, maar hebt af en toe behoefte aan ondersteuning. In geval van nood kun je terugvallen op de begeleiders in het steunpunt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op