Adres en contact
Van Limburg Stirumstraat 3
2201 JK Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Van Limburg Stirumstraat 3a*
Van Limburg Stirumstraat

Vanuit je woning loop je zo het centrum van Noordwijk in. Ideaal om even snel boodschappen te doen! Het centrum heeft een gezellige sfeer en er zijn veel voorzieningen.

Wil je even uitwaaien? Dat kan natuurlijk ook. Op de prachtige stranden kun je heerlijke ontspannen en naar de zee kijken. Gelukkig woon jij lekker dichtbij en kun je regelmatig genieten van de kust!

In het kort

Midden in het centrum van Noordwijk staat een groepswoning voor mensen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich op goede zorg en een veilige omgeving. Daarnaast werken de bewoners aan het vergroten van de zelfredzaamheid. Elke bewoner heeft een eigen ontwikkelingsplan waarin zij met kleine stappen aan hun doelen werken.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Ook doen ze regelmatig gezamenlijke activiteiten met hun medebewoners.

De woning

De woning heeft twee verdiepingen met een lift. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste slaapkamers hebben ook een eigen badkamer. De twee slaapkamers op de begane grond delen een aangepaste badkamer.

Er is een grote gezamenlijke woonkamer met open keuken. Deze ruimte wordt veel gebruikt door de bewoners.

De tuin en de begane grond van de woning zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Wonen in Noordwijk

Noordwijk is een prachtige locatie om te wonen: vlakbij het strand en groene gebieden. De woning staat in het centrum van Noordwijk met voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s.

In de omgeving staan meerdere appartementen en groepswoningen van ’s Heeren Loo. Ook is er naast de woning een ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier ben je altijd welkom voor al je vragen, een praatje of een kopje koffie.

Het prachtige Landgoed Offem ligt op loopafstand. Je kunt er mooi wandelen. Daarnaast fiets je in 10 minuten naar Noordwijk aan Zee en het strand. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een kwartier.

Voor wie?

De groepswoning is voor jongeren en ouderen met een matige verstandelijke beperking. Op nummer 3 wonen ouderen en op nummer 3a wonen jongeren. Een aantal bewoners hebben daarnaast psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op