Adres en contact
Van Oldenbarneveltstraat 200
3862 SK Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking
Van Oldenbarneveltstraat 200

Wonen

Je komt net thuis van een dag werken. Je zet een lekker kopje thee voor jezelf en gaat in je woonkamer zitten. Vanochtend heb je je appartement opgeruimd, dus het is heerlijk thuiskomen. Vanavond komt er een vriend langs die gezellig mee eet. De boodschappen voor het eten zijn al gedaan. Nu even ontspannen en dan kan je straks aan de slag met koken!

In het kort

Aan de Oldenbarneveldtstraat is een appartementencomplex waar mensen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig begeleid wonen. Daarnaast bevindt zich hier het kantoor voor begeleiding van de bewoners in de appartementen. De begeleiding is gericht op ontwikkeling en op de hulpvraag van elke bewoner. Ook ligt de focus op het accepteren van hun beperking en het leren nemen van verantwoordelijkheden.

Het kantoor/de appartementen

Vanuit het kantoor aan de Oldenbarneveldtstraat wordt er begeleiding geboden aan mensen met een licht verstandelijke beperking die in een appartement wonen. Op het kantoor worden ook activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

De appartementen hebben allemaal een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Elk appartement heeft een eigen ingang.

Omgeving

Het appartementencomplex is gevestigd in een rustige buurt in Nijkerk. Hier wonen mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Om de hoek is een grote Albert Heijn. Het centrum van Nijkerk is op de fiets goed te bereiken. Je vindt in het centrum verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook worden er elk jaar veel leuke activiteiten georganiseerd in Nijkerk.

Op loopafstand van de het complex is een bushalte. De bussen gaan onder andere richting het station van Nijkerk en Harderwijk. Het station bevindt zich aan de rand van het centrum. Hier rijden treinen richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

In de appartementen wonen mensen met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 18 jaar. Daarnaast hebben sommige bewoners een bijkomende stoornis zoals ADHD of autisme. Om hier te wonen, heb je een Wlz-indicatie nodig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op