Adres en contact
Van Oldenbarneveltstraat 200
3862 SK Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking
Van Oldenbarneveltstraat 200

Wonen

Je komt net thuis van een dag werken. Je zet een lekker kopje thee voor jezelf en gaat in je woonkamer zitten. Vanochtend heb je je appartement opgeruimd, dus het is heerlijk thuiskomen. Vanavond komt er een vriend langs die gezellig mee eet. De boodschappen voor het eten zijn al gedaan. Nu even ontspannen en dan kan je straks aan de slag met koken!

In het kort

Aan de Oldenbarneveldtstraat zit een appartementencomplex voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast bevindt zich hier het kantoor voor begeleiding van de bewoners in de appartementen. De begeleiding is gericht op ontwikkeling en op de hulpvraag van elke bewoner. Ook ligt de focus op het accepteren van hun beperking en het leren nemen van verantwoordelijkheden.

Het kantoor/de appartementen

Vanuit het kantoor aan de Oldenbarneveldtstraat wordt er begeleiding geboden aan verstandelijk beperkten die in een appartement wonen. Op het kantoor worden ook activiteiten georganiseerd.

De appartementen hebben allemaal een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Elk appartement heeft een eigen ingang. 

Omgeving

Het appartementencomplex is gevestigd in een rustige buurt in Nijkerk. Hier wonen mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Om de hoek zit een grote Albert Heijn. Het centrum van Nijkerk is op de fiets goed te bereiken. Je vind in het centrum verschillend voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook worden er elk jaar veel leuke activiteiten georganiseerd in Nijkerk.

Op loopafstand van de het complex zit een bushalte. De bussen gaan onder andere richting het station van Nijkerk en Harderwijk. Het station bevindt zich aan de rand van het centrum. Hier rijden rijden richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie?

In de appartementen wonen mensen met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 18 jaar. Daarnaast hebben sommige bewoners een bijkomende stoornis zoals ADHD of autisme.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op