Adres en contact
Vechtstraat 252 t/m 276
1784 TG Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Den Helder
Vechtstraat 252 t/m 276

Wonen

Vanavond ga je lekker koken voor je huisgenoten. De boodschappen zijn al voor een deel in huis. Alleen nog even langs de slager. Gelukkig staat die om de hoek en kan je er lopend heen. Je trekt je jas aan en pakt de boodschappentas uit de la. Het is mooi weer, dus de zonnebril gaat ook mee!

In het kort

Aan de Vechtstraat in Den Helder staat een groepswoning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich onder andere op het behouden van vaardigheden. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten ondernomen met de groep.

Woning

De woning beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. 

Omgeving

De woning is gevestigd in de wijk Nieuw Den Helder. Hier wonen mensen met en zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je woont aan het mooie Duinpark. Ook heb je om de hoek een winkelcentrum. Ideaal voor je boodschappen!

De wijk biedt verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, bushaltes, winkels en cafetaria’s. Vanaf het centrum van Den Helder is het ongeveer 10 minuten fietsen naar de woning. Met het ov ben je er in 20 minuten.

Daarnaast ligt de woonwijk bij de duinen en ben je binnen enkele minuten bij het strand. Ook zijn er veel groenvoorzieningen in de buurt zoals het Rehorstpark en het Nollenlandschap. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op