Adres en contact
Vedelaarshoeve 30
7326 TG Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Vedelaarshoeve 30

Wonen

In het kort

Aan de Vedelaarshoeve 30 in Apeldoorn staat een groepswoning voor mensen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. Er wonen (jong)volwassenen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. De begeleiding richt zich vooral op de basiszorg. Er is veel ondersteuning nodig in zowel de ADL als in de ontwikkeling van de cliënten. Er is veel sociale interactie tussen de bewoners en de begeleiders. Op de woning komt epilepsie voor, dit vraagt continu nabijheid van begeleiders. Cliënten, op één na, zijn niet in staat op zelfstandig gebruik te maken van de voorzieningen in de omgeving. Overdag gaan de bewoners naar hun dagbesteding en school.

Woning

De woning bevindt zich in de woonwijk de Maten in Apeldoorn. De woning ligt dicht bij het winkelcentrum de Egelantier en het Matenpark. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer en een (gedeelde) badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met een keuken. De vedelaarshoeve heeft een ruime tuin. De woning heeft plek voor zeven bewoners.

Omgeving

De woning is gevestigd in een rustige wijk. Hier wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De egelantier bevindt zich op loopafstand waar verschillende winkels zijn te vinden. Ook is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op