Praktische info
Vedelaarshoeve 30
7326 TG Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Vedelaarshoeve 30

Wonen

Even lekker wandelen en langs de winkel. Vandaag is het jouw vrije dag. Je vraagt een huisgenoot om gezellig met je mee te gaan. Eerst nog even je kamer en de keuken opruimen. Dan ben je klaar om te gaan!

In het kort

Aan de Vedelaarshoeve 30 in Apeldoorn staat een groepswoning voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het in stand houden en ontwikkelen van vaardigheden. Er is veel sociale interactie tussen de bewoners en de begeleiders. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of naar dagbesteding.

Woning

De woning heeft plek voor zeven bewoners. De bewoners hebben allemaal een eigen woon-/slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd in de rustige wijk de Maten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Winkels en cafetaria’s van de Eglantier en het Matenpark vind je op loopafstand. Ook is de woning goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners zijn erg zelfstandig. De leeftijd ligt tussen de 40 en 70 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op