Praktische info
Veerstraat 38-40
6651 AX Druten
0800 - 355 55 55 Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in een appartement in Druten
Veerstraat 38

Wonen

Ben je 18 jaar of ouder en op zoek naar een eigen plek? Heb je een lichte verstandelijke beperking en vind je het daarom fijn om af en toe begeleiding te krijgen? Dan is het appartement aan de Veerstraat 38 in Druten de woning voor jou.

In het kort

Aan de Veerstraat 38-40 zijn 2 appartementen gevestigd voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners wonen zo zelfstandig mogelijk. Daarnaast is er begeleiding beschikbaar op vaste tijdstippen in de week of op afspraak. De bewoners kunnen altijd hulp inschakelen als het nodig is. De begeleiding richt zich vooral op de krachten en talenten van elke bewoner. Zodat de bewoners zich verder kunnen ontwikkelen.

Zo kun je wonen 

In het flatgebouw aan de Veerstraat, kun je met een trap en een lift naar de 2e en bovenste verdieping. Aan het eind van de galerij ligt jouw appartement, op nummer 38. Het appartement heeft maar aan één kant buren. En je hebt extra ramen. Daardoor is je appartement lekker licht en heb je een mooi uitzicht over de rustige buurt. Alle ramen die open kunnen, hebben horren.

Via de hal kom je in de woonkamer van ongeveer 4,5 x 3,5 meter met een open keuken. Vanuit de woonkamer kun je naar een klein balkon. Ook heeft het appartement een slaapkamer (ongeveer 3 x 3 meter), voorraadkast, wc en badkamer. 

De omgeving

De Veerstraat is vlakbij de locatie Boldershof. En daar is veel te doen. Zo loop je binnen een paar minuten naar het zwembad of de gymzaal. Ook is er een boerderij, kwekerij en een lunchboot. In het bos en over de Waaldijk kun je heerlijk wandelen. Het centrum van Druten is ook op loopafstand. Je bent dus snel bij winkels, cafés en restaurants. Zoek je werk of een dagbestedingsplek? Dan kun je kiezen uit locaties in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken in de horeca of bij cadeauwinkel Uit de Kunst.

Hoe begeleiden we jou?

Op vaste tijdstippen in de week komt een begeleider bij jou thuis. Hij of zij kijkt samen met jou naar wat je goed kan, waar je nog hulp bij nodig hebt en wat je wilt leren. Natuurlijk praat je ook over hoe het met je gaat.

Je hebt een Wlz-indicatie nodig om in dit appartement aan de Veerstraat te kunnen wonen.

Heb je interesse?

Is wonen in het appartement aan de Veerstraat iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 0800 – 3555 555. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem een kijkje

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op