Adres en contact
Veerstraat 40
6651 AX Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Veerstraat 40*
Veerstraat

Ben je 18 jaar of ouder en op zoek naar een eigen plek? Heb je een lichte verstandelijke beperking en vind je het daarom fijn om af en toe begeleiding te krijgen? Dan is een van de appartementen aan de Veerstraat 38 en 40 in Druten de woning voor jou!

In het kort

In de twee appartementen woon je zo zelfstandig mogelijk. Je ontvangt begeleiding op vaste tijdstippen of op afspraak. Deze begeleiding richt zich op jouw krachten en talenten. Ook staat het creëren van nieuwe mogelijkheden centraal.

Gebouw

In het flatgebouw aan de Veerstraat kun je met een trap en een lift naar de tweede en bovenste verdieping. Aan het eind van de galerij liggen de beide appartementen. Het appartement op nummer 38 zit op de hoek en heeft extra ramen. Daardoor is het appartement lekker licht en heb je een mooi uitzicht over de rustige buurt. Je hebt een woonkamer met open keuken. In het appartement zit 1 slaapkamer. Het appartement op nummer 40 is iets ruimer. Ook deze heeft ook een woonkamer met open keuken en er zijn twee slaapkamers. Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen in jouw appartement. Die aansluiting moet je zelf betalen.

Omgeving

De woningen aan de Veerstraat liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Er zijn verschillende werk- en dagbestedinglocaties in de buurt. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij de verschillende restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtig moerasachtig gebied, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

Op vaste tijdstippen in de week komt een begeleider bij jou thuis. Hij of zij kijkt samen met jou naar wat je goed kan, waar je nog hulp bij nodig hebt en wat je wilt leren. Natuurlijk praat je ook over hoe het met je gaat.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in tien minuten lopen te bereiken. Hier heb je bushaltes die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De appartementen zijn geschikt voor bewoners van 18 jaar of ouder met een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op