Adres en contact
Veldmuisstraat 3-5-7-9
6733 SK Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Veldmuisstraat 3 (Vlinder)
Veldmuisstraat 3

Wonen

Samen met je huisgenoten ontbijt je aan de tafel in de gezamenlijke woonkamer. De logees eten mee. Gezellig om nieuwe mensen te zien. Vanmiddag gaan jullie met zijn allen een wandeling maken door het bos. Het is gelukkig mooi weer, dus de paraplu hoeft niet mee. Maar eerst is het tijd om naar de dagbesteding te gaan.

In het kort

Veldmuisstraat 3 is een woning voor volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Er zijn 4 vaste bewoners. Daarnaast zijn er maximaal 3 logees, die doordeweeks of in het weekend komen logeren. Binnen de woning is 24 uur per dag begeleiding en zorg. De begeleiding zorgt voor structuur, rust en gezelligheid. Overdag hebben de bewoners dagbesteding vanuit huis of buitenshuis.

Woning

De woning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. De bewoners en de logees hebben allemaal een eigen slaapkamer. Ze delen de 2 aangepaste badkamers. In de snoezelruimte kunnen de bewoners heerlijk ontspannen. De woning heeft een tuin met beschut terras. Zowel de woning als de tuin zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is er heerlijk rustig en je bent omgeven bosrijke natuur.

In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners op het park. 

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Er is dus weinig verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is op loopafstand. Het park ligt op de Veluwe, waar je prachtig kunt wandelen. 

Op loopafstand zijn bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. 

Voor wie? 

De woning is voor mensen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Soms hebben zij ook epilepsie en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De bewoners krijgen veel verpleegkundige zorg. Hun leeftijd ligt tussen de 18 en 25 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op