Adres en contact
Veldmuisstraat 7-9
6733 SK Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Veldmuisstraat 7-9 (De Haven 2-4)
Veldmuisstraat 7-9

Wonen

Nog even en de dag zit er alweer op. Vandaag heb je op de dagbesteding nieuwe muziek geluisterd en een leuke film gekeken. Je hebt net in de gezamenlijke woonkamer heerlijk gegeten met je huisgenoten. Nu is het tijd voor ontspanning. Je neemt nog een warm bad voordat je gaat slapen. De begeleiding helpt je waar nodig.

In het kort

De Veldmuisstraat 7-9 is een woning voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking.  Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, duidelijkheid en rust. Een gezellige sfeer staat centraal. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding. In hun vrije tijd gaan de bewoners regelmatig naar activiteiten op het woonzorgpark.

Woning

Veldmuisstraat 7-9 is een geschakelde twee-onder-een-kap woning. De woning is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. In de grote woonkamer zit een open keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daarnaast is er een ontspanningsruimte. De badkamers worden gedeeld. De woning heeft een tuin met een beschut terras.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is er heerlijk rustig en je bent omgeven door bosrijke natuur.

In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners. 

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. 

Het park ligt op de prachtige Veluwe. Je kunt er heerlijk wandelen. 

Op loopafstand van de woning zijn 2 bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. 

Voor wie? 

De woning is voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners psychiatrische problemen, gedragsproblemen en/of autisme. Hun leeftijd ligt tussen de 18 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op