Adres en contact
Veldmuisstraat 9
6733 SK Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Veldmuisstraat 9
Veldmuisstraat

Nog even en de dag zit er alweer op. Vandaag heb je op de dagbesteding nieuwe muziek geluisterd en een leuke film gekeken. Je hebt net in de gezamenlijke woonkamer heerlijk gegeten met je huisgenoten. Nu is het tijd voor ontspanning. Je neemt nog een warm bad voordat je gaat slapen. De begeleiding helpt je waar nodig.

In het kort

De Veldmuisstraat 7-9 is een woning voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, duidelijkheid en rust. Een gezellige sfeer staat centraal. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding. In hun vrije tijd gaan de bewoners regelmatig naar activiteiten op het woonzorgpark.

Woning

Veldmuisstraat 7-9 is een geschakelde twee-onder-een-kap woning. De woning is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. In de grote woonkamer zit een open keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daarnaast is er een ontspanningsruimte. De badkamers worden gedeeld. De woning heeft een tuin met een beschut terras.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op