Adres en contact
Verlengde Houtrakgracht 323
3544 EB Utrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Verlengde Houtrakgracht 323*
Verlengde Houtrakgracht

In het kort

De Verlengde Houtrakgracht is een appartementencomplex met vier verdiepingen. Hier zijn twee woongroepen waar mensen wonen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). De bewoners zijn tussen de 22 en 73 jaar oud. Elf van hen wonen in een appartement en zes wonen in een woongroep. Er is 24-uurs begeleiding in het pand aanwezig.

Woning

Driekamerappartement
Er zijn twee verschillende woongroepen in het appartementencomplex. Samen kijken wij welke het best bij jou past. Bij de woongroep op de eerste verdiepingen heb je een 3-kamerappartement met een eigen douche, toilet, keuken, woonkamer en een opberghok/voorraadkast waar je bijvoorbeeld je wasmachine en droger in kunt zetten.

Als het erg gezellig wordt met je bezoek: dan heb je ook je eigen logeerkamer, zodat je gasten af en toe kunnen blijven overnachten. Ook heeft elk appartement een (overdekt) balkon. Lekker als je geen zin hebt om naar buiten te gaan, maar wel even in de buitenlucht wilt ontspannen.

Eenkamerappartement
In de andere woongroep, waar meer begeleiding gewenst is, heb je een eenkamerappartement (woonkamer en slaapkamer in één ruimte) met eigen douche, toilet en keuken. De meeste kamers hebben een (overdekt) balkon waar je een frisse neus kunt halen. Ook hier heb je een gezamenlijke ruimte zoals bij de andere woongroep. Wellicht met wat meer aanpassingen.

Zit je in een rolstoel of denk je dat je dat binnenkort nodig hebt? Dit is geen enkel probleem. Alle woningen zijn namelijk rolstoeltoegankelijk.

Omgeving

Loop je het appartementencomplex uit, dan heb je gelijk aan de linkerkant een klein gemoedelijk winkelcentrum, waar je al je noodzakelijke boodschappen kunt doen. Hou je van Italiaans eten? Dat komt goed uit, want we hebben ook een Italiaans restaurant om de hoek. Verder vind je hier een Lidl, Jumbo, Kruidvat, Bruna, pinautomaat, warme bakker, bloemenzaak en een cafetaria. Voor de beste zorg heb je op loopafstand een gezondheidszorg, huisarts en fysiotherapie. En ben je op zoek naar een baan? Er is een kans dat je dat in de buurt kunt vinden.

Openbaar vervoer naar Utrecht CS

Het openbaar vervoer zit op ongeveer 400 meter. Daar kun je buslijn 28 pakken naar Utrecht Centraal of naar de binnenstad.

Voor wie

Dit appartement is voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Heb jij aansturing nodig in het dagelijks leven? En vind je het belangrijk dat wij jou een duidelijke structuur aanbieden? Zoals het leren omgaan met de gevolgen van NAH en het behouden/vergroten van je zelfredzaamheid? Dan is dit misschien iets voor jou!

Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

","afbeelding":}})

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op