Adres en contact
Vijverweg 10
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Vijverweg 10
Vijverweg

Tijd om naar de dagbesteding te gaan. Samen met jouw vaste begeleiders wandel je naar de dagbestedingslocatie elders op het woonzorgpark. Wat fijn dat jouw zinvolle dagbesteding samen met voor jou vertrouwde gezichten kan plaatsvinden!

In het kort

Vijverweg 6, 8 en 10 liggen in een gemengde wijk tussen zorgwoningen, dagbesteding en reguliere woningen op Het Westerhonk. Sociale aanpassing is erg belangrijk. Mensen met en zonder beperking ontmoeten elkaar regelmatig op het woonzorgpark.

De woning / het gebouw

Vijverweg 6, 8 en 10 zijn drie woningen die in 2008 zijn gebouwd. Elke woning biedt ruimte aan zeven bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer. De woningen zijn op de begane grond en hebben elk een eigen tuin.

De omgeving

De woningen staan op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster.Hier zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een zwembad, sporthal, restaurant, speeltuin en kerk. We hebben ook een eigen polikliniek waar je terecht kunt voor alle paramedische zorg. Het terrein ligt in een bosrijke omgeving en is op loopafstand van het strand. Ideaal dus voor een dagje uitwaaien!

Voor wie?

Op Vijverweg 6 wonen zeven jonge mannen, op Vijverweg 8 en 10 wonen zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. Alle bewoners hebben een (zeer) intensieve ondersteuningsvraag. De begeleiding richt zich op gezelligheid, sfeer, activatie structuur en rust in de woning. Op alle drie de woningen is integrale dagbesteding. Dit betekent dat jouw vertrouwde begeleiders met jou meegaan naar dagbesteding elders op het terrein.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op