Adres en contact
Vijverweg 14
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Vijverweg 14*
Vijverweg

In de gelijkvloerse woning aan Vijverweg 16 wonen zeven ouder wordende cliënten waarvan één cliënt in een zelfstandig appartement om de hoek in hetzelfde gebouw. De woning is ingericht voor de ouder wordende cliënt, dus tilsystemen zijn aanwezig, evenals een hoog-laag bad. Er wordt gewerkt met de methode Triple-C.

In het kort

De begeleiding richt zich op het bieden van structuur, het onderhouden van de zelfredzaamheid en het begeleiden in hun dagelijks leven. De cliënten zijn redelijk zelfstandig en hebben elk op hun eigen manier sturing nodig bij de ADL. De cliënten hebben dagbesteding op verschillende locaties op het terrein. Ze zijn met uitzondering van 2 cliënten geheel mobiel (de 2 cliënten maken gebruik van een rollator). Op de woning kan verbale agressie voorkomen. Fysieke agressie is er vrijwel niet. Het is daarom belangrijk dat de begeleiding stevig in de schoenen staat, kaders kan stellen en in staat is de rust te bewaren in lastige situaties.

Het gebouw

Het gebouw aan de Vijverweg is een gebouw met een aantal particuliere bovenwoningen, een dagbestedingslocatie, een eenpersoonswoning (daar woont de 7e client van Vijverweg 16) en een woning voor begeleid wonen, Vijverweg 16 dus. De cliënten van Vijverweg 16 hebben allemaal een eigen slaapkamer en badkamer met toilet. Het mooie gebouw is in 2008 gebouwd en heeft een grote huiskamer met daarin ook de keuken.

Omgeving

De Vijverweg maakt onderdeel uit van Het Westerhonk, een woonzorgpark die gedeeltelijk bestaat uit particuliere woningen, maar maar ook zorgwoningen en dagbestedingslocaties. Het ligt in een mooie omgeving met veel bomen en aan een grote (centraal gelegen) vijver met de Westerkerk, Restaurant Samen en het hoofdgebouw dicht in de buurt.

Het Westerhonk

Op Het Westerhonk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Het Westerhonk is ruim opgezet en heeft een parkachtige uitstraling. In de nabije omgeving zijn een kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook vind je er een zwembad, een luchthal en een gymzaal.

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op