Adres en contact
Vijverweg 18
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Vijverweg 18
Vijverweg

Op zoek naar een studio met eigen slaap- en badkamer waar 24 uur per dag begeleiding is voor kinderen/verwanten met een ernstige meervoudige beperking? Een woonplek die voldoet aan alle eisen, wensen en gemakken van nu? Kom dan kijken op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster.

In het kort

In januari 2018 is er een nieuw gebouw geopend met op de begane grond vier woongroepen met elk acht studio’s. Alle studio’s zijn 28 m2 groot en hebben een eigen slaapkamer en badkamer voorzien van een plafond-tilliftsysteem. De gezamenlijke woonkamer en keuken zijn modern en voorzien van alle gemakken voor bewoners en medewerkers. Er zijn verschillende hoekjes ingericht met snoezelbedden, een zitgedeelte en grote eettafel. Ook is er een afgesloten tuin met terras en een snoelzelbadkamer.

Begeleiding

In de woningen helpen begeleiders de bewoners bij hun dagelijkse zorg en ondersteuning en bieden zo veiligheid en structuur. Er worden maaltijden bereid en samen gegeten. In de nacht maken we gebruik van domotica en een wakende begeleider in het gebouw kan snel bij de bewoner zijn, als dat nodig is. Ouders/verwanten zijn altijd welkom, om te helpen of bijvoorbeeld mee te eten, in bed of bad te doen en zo lekker te knuffelen en een boekje voor te lezen. De medewerkers staan klaar voor al hulpvragen en bieden zorg op maat.

Deskundige behandeling

Een arts die op de gezondheid van je kind/ verwant let en de tandarts die alles weet van een moeilijk gebit. Of de fysiotherapeut die helpt om makkelijker te bewegen. En de gedragskundige die begeleiders adviseert over hoe je kind/verwant het beste kunt begeleiden. Deze specialisten werken samen in het expertisecentrum Advisium, in hetzelfde gebouw van de beschikbare studio’s.

Werken

Als je fijn woont, wil je natuurlijk ook wat leuks en leerzaams doen. De bewoners gaan gedurende de dag naar een bij hem of haar passende dagbesteding. In een andere locatie op Het Westerhonk of lekker thuis in de woonkamer. Je kunt hierbij denken aan het prikkelen van de zintuigen, zoals het luisteren naar muziek, voelen van knisperpapiertjes en ruiken van vers gebakken taartjes.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op