Begeleid wonen in Monster
Vijverweg 16

Wonen

Na een korte snoezel pauze, schuif je aan bij de lunch. Na de lunch ga je met de groep op pad. Even een rondje park en misschien nog wat boodschappen doen voor vanavond. Het is mooi weer, dus de jas hoeft niet mee!

In het kort

Vijverweg 16 is een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. De begeleiding en zorg zijn 24 uur per dag beschikbaar. De begeleiding richt zich op structuur en de zelfredzaamheid van de bewoners. Er wordt gewerkt met de methode Triple-C. Regelmatig doet de groep leuke activiteiten zoals wandelen, fietsen, zwemmen en snoezelen.

Adres en contact
Vijverweg 4-6-8-10-12-14-16
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

Het gebouw aan de Vijverweg is een gebouw met een aantal particuliere bovenwoningen, een dagbestedingslocatie, een eenpersoonswoning en een woning voor begeleid wonen. De bewoners aan de Vijverweg 16 hebben allemaal een eigen slaapkamer en badkamer. De woonkamer en keuken zijn gedeeld. Het mooie gebouw is in 2008 gebouwd en heeft een grote ruimte.

Omgeving

De Vijverweg maakt onderdeel uit van De Polanen, een woonwijk die gedeeltelijk bestaat uit particuliere woningen, maar waar ook Het Westerhonk ligt. Het ligt in een mooie omgeving met veel bomen en aan een grote (centraal gelegen) vijver met de Westerkerk, de instuif en het hoofdgebouw dicht in de buurt.

Het Westerhonk

Op Het Westerhonk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Het Westerhonk is ruim opgezet en heeft een parkachtige uitstraling. In de nabije omgeving zijn een kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook vind je er een zwembad, een luchthal en een gymzaal. 

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op