Begeleid wonen in gemengde wijk in Monster
Vijverweg 6-8-10

Wonen

Tijd om in bad te gaan. Hier kijk jij altijd naar uit, want er zijn van die mooie lichtjes! De begeleider wast je voorzichtig met een spons. Rustig en met aandacht. Ondertussen kijk jij naar de lichtjes. Mooi! Wat is dit fijn, je ontspant helemaal. Wat zul jij vanavond lekker slapen!

In het kort

Vijverweg 6, 8 en 10 liggen in een gemengde wijk tussen zorgwoningen, dagbesteding en normale woningen. Sociale aanpassing is erg belangrijk. Daarom organiseert het buurtcomité regelmatig feesten waar iedereen samenkomt. Zowel mensen met een verstandelijke beperking als mensen zonder beperking.

Adres en contact
Vijverweg 6-8-10
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

De woning / het gebouw

Vijverweg 6, 8 en 10 zijn drie woningen die in 2008 zijn gebouwd. In elk huis wonen zes mensen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer. De woningen zijn op de begane grond. Elke woning heeft een snoezelbadkamer, waar iedereen lekker kan badderen. Er is een tillift aanwezig.

De omgeving

De woningen staan op het terrein Het Westerhonk in Monster. De kerk en het grandcafé zijn vlakbij. Op het terrein zijn allerlei winkels en horecagelegenheden.

Voor wie?

Op Vijverweg 6 wonen zes mannen, op Vijverweg 8 en 10 wonen zowel mannen als vrouwen. De meeste bewoners worden al wat ouder en hebben een zeer ernstig verstandelijke beperking. Op Vijverweg 8 wonen jonge mensen tussen de 16 en 30. Sommigen zijn slechthorend en/of slechtziend, of hebben epilepsie. Buiten het huis gebruikt een aantal mensen een rolstoel. De begeleiding richt zich op gezelligheid, sfeer en rust in de woning.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op