Adres en contact
Hertenlaan 3
2201 ZG Noordwijk
088 - 036 31 88 Stuur een e-mail

Dagbesteding Villa Tomata in Noordwijk
Hertenlaan 3-5

Werk of dagbesteding Winkel

Zelf een idee voor een steigerhouten meubel, maar niet het gereedschap in huis of de handigheid? Bij de meubelmakerij van villa Tomata en bij het team van De Klussenbus kunt u uw eigen ontwerp of een van de ontwerpen van de meubelmakerij gebruiken voor het laten maken van een eigentijds (tuin)meubel. De meubelmakerij is te vinden aan de Hertenlaan 3-5 en De Klussenbus aan de Zonnelaan 8. In de herfst een biologisch verbouwde pompoen nodig of een krop sla in de zomer? Kom eens langs bij de moestuin van Villa Tomata.

In het kort

Villa Tomata biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Onze deelnemers werken graag in de buitenlucht. De locatie heeft een prachtige moestuin waar we groente verbouwen. Je kunt bij ons ook werken in de houtzagerij. We verkopen de eindproducten.

Omdat je hier veel samenwerkt, leer je respect te hebben voor elkaar. Door het werk groeit bovendien je zelfvertrouwen.

Jouw werkplek

Villa Tomata bestaat uit drie gebouwen: de houtzagerij met timmerwerkplaats, de kas en het dagbestedingsgebouw zelf. Op de houtzagerij kun je bijvoorbeeld steigerhouten meubels, maken. Ook verwerken we gekapte bomen tot openhaardhout. Op Villa Tomata kun je ook werken in de moestuin. Hier verbouwen we van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar biologische groente.

Villa Tomata op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk

Omgeving

Villa Tomata staat op woonzorgpark Willem van den Bergh in de wijk Noordwijkerduin in Noordwijk. De locatie ligt in de Duinzone, vlak achter de duinen aan de noordwestkant van deze groene wijk.

De Duinzone is een groen gebied dat grenst aan de duinen. Je vindt er diverse dagbestedingslocaties, zoals een manege, hondencrèche, kinderboerderij, moestuin en belevingstuin. Dit gebied is toegankelijk voor zowel de wijkbewoners van Noordwijkerduin als mensen uit de omgeving.

Voor wie

Bij Villa Tomata werken mensen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Vaak komt hier moeilijk verstaanbaar gedrag of autisme bij. Wil je ook mee komen helpen, binnen of buiten? Neem dan vooral contact met ons op!

Praktische informatie

(Steiger)houten meubelen & producten moestuin
Villa Tomata
Hertenlaan 3-5
2201 ZG Noordwijk
T. 088 - 036 31 88
Facebook-pagina


Openingstijden


Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 16:00 uur

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op