Adres en contact
Peppelensteeg 5
6715 CV Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

De Voetbalwerkplaats in Ede
Leerwerklocatie

Werk of dagbesteding

Jouw werkdag bij de voetbalvereniging in Ede start met een kopje koffie. Jullie bespreken wat er vandaag gedaan moet worden. Na de koffie ga je samen met je collega’s aan de slag rondom de velden en de gebouwen. Een rondje met de bladblazer is hard nodig! Daarna zorgen jullie er samen voor dat de ramen van de kantine weer blinkend schoon zijn.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Klantcontact via 088 - 037 30 30. Of vul het formulier onderaan deze pagina in. Wij helpen je graag!

In het kort

Op het sportpark aan de Peppelensteeg in Ede is bij voetbalvereniging Blauw-Geel’55 De Voetbalwerkplaats. Op deze locatie werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking of een zorgvraag. Met het team onderhouden wij de gebouwen en de velden van de vereniging. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gevoetbald!

Wat ga je doen?

Word jij blij van voetbal? Steek jij graag je handen uit de mouwen, vaak buiten maar ook binnen? Heb jij toekomstdromen en wil je de vaardigheden oefenen die je daar voor nodig hebt? En wil je graag nieuwe dingen leren? Dan ben je bij De Voetbalwerkplaats aan het goede adres. Welke klussen je ook doet, we begeleiden je daar goed bij. 

We zorgen ervoor dat je je stap voor stap ontwikkelt. Buiten help je mee met het onderhoud van de voetbalvelden op de club. Samen met je collega’s maak je de paden en velden onkruidvrij en houd je de dug-outs en reclameborden schoon. Daarnaast zorgen jullie ervoor dat de kantine er goed uit ziet. Allemaal klussen waarbij je lekker lichamelijk bezig bent.

Als het werk is gedaan, wordt er gevoetbald. Zo kun je al je energie kwijt. We werken ook tijdens het voetbal aan jouw persoonlijke doelen. Je gaat dus moe maar voldaan weer naar huis. We trainen samen en spelen soms een wedstrijd. Bijvoorbeeld tegen bedrijven en organisaties uit de regio. Extra leuk!

Voor wie?

Bij De Voetbalwerkplaats werken mensen uit kwetsbare doelgroepen. We zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en zich kan ontwikkelen. Om bij ons te werken heb je een Pgb, Wmo- of Wlz-indicatie nodig.

Omgeving

De Voetbalwerkplaats is op het sportcomplex bij de Peppelensteeg. Daar zijn meerdere sportclubs, een sporthal en ook een zwembad. In de buurt zijn voorzieningen winkels. De club is zowel met de auto, als met de fiets of het openbaar vervoer goed te bereiken. Heb je geen eigen vervoer? Dan helpen we je daarbij.

Heb je interesse?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 088 - 037 30 30 of vul onderstaand formulier in. Wij helpen je graag!

Wist je dat we ook een Voetbalwerkplaats in Wageningen hebben?

Neem een kijkje

Fotografie door Esther Meijer.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op