Logeerhuis in Beekbergen
Voorste Kerkweg 20

Hulp thuis Vrije tijd Logeren

Vandaag staat er een leuke activiteit op de planning. Deze keer gaat het om samenwerken. De begeleiders hebben de tuin omgetoverd tot één groot speelparadijs. Er liggen spelletjes verspreid over het veld. De groepjes zijn gemaakt. 3, 2, 1… en starten maar!

In het kort

In het logeerhuis aan de Voorste Kerkweg in Beekbergen zijn jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking welkom. De vraag kan voortkomen vanuit de behoefte van het gezin (ontlasting) of van de jongere zelf (opdoen van sociale contacten).

Je kunt in het logeerhuis terecht voor vakantieopvang, weekendopvang en opvang doordeweeks. Ook is het mogelijk om na school of op doordeweekse schooldagen te komen. De begeleiding richt zich vooral op ontwikkeling, veiligheid en sfeer.

Adres en contact
Voorste Kerkweg/V. Limb.Stirumweg 20/12
7361 ET Beekbergen
Contact opnemen Direct aanmelden

Het logeerhuis

Het logeerhuis is een vrijstaande woning met twee gedeeltes. Elk deel heeft een eigen gezamenlijke woonkamer met keuken. In totaal zijn er 10 slaapkamers. De logees delen de badkamers. De woning heeft verder een grote tuin met skelters, trampolines, een zandbak en een voetbalveldje. Overdag en ’s nachts is er altijd begeleiding aanwezig.

Omgeving

Het logeerhuis staat in Beekbergen, een dorpje dichtbij Apeldoorn. In het dorp zijn voorzieningen zoals een supermarkt en een ijssalon. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van de faciliteiten van ’s Heeren Loo aan de Voorwaarts in Apeldoorn. Hier zijn onder andere een zwembad en een Brasserie. 

Voor wie?

Het logeerhuis is er voor jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in de leeftijd tussen de 6 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op