Adres en contact
Voorstraat 119
2225 EN Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Voorstraat 119
Katwijk

Wonen

Vandaag is het tijd voor een dagje strand. De begeleiding gaat met jullie mee. Je voelt de wind in je haren. De zee ruik je al van een afstand. Jullie wandelen langs de kust. Het is jammer genoeg nog geen zwemweer, maar dat maakt niet uit. Na afloop drinken jullie gezellig koffie in de strandtent. En het mooiste van alles? Het is op loopafstand van jouw woning.

In het kort

In deze groepswoning ondersteunen we volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurszorg. ’s Nachts is een slaapwacht aanwezig, die ondersteund wordt door een uitluistersysteem. Kleine ontwikkelingen en het behouden van de zelfstandigheid vinden we belangrijk. Net als sociaal contact. We besteden daarom veel aandacht aan de sfeer binnen de groep. Zo scheppen we voor alle bewoners een veilige en warme omgeving.

De woning

Voorstraat 119 is een voormalige dokterswoning. Het huis heeft 2 verdiepingen en een zolder. Aan de westkant ligt een tuin, die grenst aan de woning op de Anna Dwarsstraat. De woning is in 2012 volledig gerenoveerd.

Iedere bewoner heeft een slaapkamer met eigen badkamer. De woning heeft verder een slaapwachtkamer/kantoor. In de gezamenlijke huiskamer met keuken, zitgedeelte en eettafel eten en drinken we regelmatig samen.

De woning is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn en bijvoorbeeld een rollator gebruiken. Ondanks de lift is de woning niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Omgeving

In de Voorstraat woonde vroeger de voorname, gegoede burgerij. Er staan statige panden en er is veel groen. Op 5 minuten loopafstand is nog een groepswoning van ’s Heeren Loo. De bushalte is om de hoek.

Een supermarkt, bakker en drogist zijn dichtbij. Op 8 minuten loopafstand is een winkelcentrum. We maken gebruik van de medische voorzieningen op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk.

Vrije tijd en dagbesteding

De vrijetijdsinvulling verschilt per persoon. We maken zowel gebruik van de mogelijkheden in het woonzorgpark Willem van den Bergh als daarbuiten. Het zwembad en de sporthal zijn makkelijk te bereiken, lopend of met de fiets.

De meeste bewoners gaan naar de creatieve dagbesteding Paspartoe aan de Voorstraat. 

Nabij het strand

De woning ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het strand en de boulevard. Je hoeft dus nooit ver te lopen voor een heerlijke dag aan zee.

Wie wonen er op de Voorstraat?

In de woning op de Voorstraat wonen mannen en vrouwen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding is vooral gericht op de begeleiding van senioren.

Heb je interesse om bij ons te komen wonen? Neem dan contact met ons op.

Adres

Voorstraat 119
2225 EN
Katwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op