Dagbesteding de Klaproos in Den Helder
Vrede & Vrijheid 7

Werk of dagbesteding Winkel

Van stoelen tot aan theepakketjes, van accessoires tot aan gebreide cactussen. Bij ons slaag je altijd. Al onze producten worden met liefde en veel creativiteit gemaakt!

In het kort

In een leuk winkelcentrum in Den Helder is de Klaproos gevestigd. De Klaproos is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Er worden mooie producten gemaakt die uiteindelijk verkocht worden in de winkel. De producten bestaan onder andere uit kaarsen, meubels, schilderijen en producten van hout en papier-maché.

Adres en contact
Vrede en Vrijheid 7
1785 RL Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

De winkel

De winkel is gevestigd in een leuk winkelcentrum in een wijk in Den Helder. In de buurt vind je meerdere winkels zoals een Albert Heijn, een Aldi en een Trekpleister. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Den Helder Zuid is het 10 minuten lopen. Ook gaan er bussen richting het winkelcentrum. 

Contact 

klaproos@sheerenloo.nl
022 366 12 04

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina

Voor wie? 

De dagbesteding is er voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op