Adres en contact
Vrede en Vrijheid 7
1785 RL Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding de Klaproos in Den Helder
Vrede & Vrijheid 7

Werk of dagbesteding Winkel

Handgemaakte woonaccessoires en cadeauartikelen, afgestemd op het seizoen, vind je bij De Klaproos. Bij ons slaag je altijd. Al onze producten worden met liefde en veel creativiteit gemaakt.

In het kort

De Klaproos in een gezellig winkelcentrum is een dagbestedingslocatie voor mensen met een (verstandelijke) beperking. De deelnemers maken mooie producten die verkocht worden in de winkel. Je kunt er onder andere terecht voor kaarsen, theepakketten, schilderijen en voor producten van hout en papier-maché.

Voor wie? 

De dagbesteding is er voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

De winkel

De winkel is gevestigd in een leuk winkelcentrum in een wijk in Den Helder. In de buurt vind je meerdere winkels zoals een Albert Heijn, de Dekamarkt en een Bruna. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Den Helder Zuid is het 10 minuten lopen. Ook gaan er bussen richting het winkelcentrum. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Contact 

klaproos@sheerenloo.nl
088 - 036 11 32 /06 - 20 34 33 30

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op