Adres en contact
Keulenkamp 3
3853 HW Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Vrijetijdscentrum de Rode Loper bij Groot Emaus
Keulenkamp 3

Vrije tijd

Daar sta je dan, in de Rode Loper. Achter een heuse draaitafel, met allemaal knopjes met lichtjes voor je neus. Je hebt goed uitgedacht wat je allemaal moet doen en wanneer. Dit heb je namelijk in de afgelopen weken hier geleerd. En nu is het eindelijk zover: je mag je kunsten laten zien aan het publiek. Je hebt maanden naar dit moment uitgekeken. Wat spannend! De jongeren druppelen langzaam binnen, ze staan nog even aan de bar om drankje te drinken of ze praten met hun begeleider, voordat ze naar binnen gaan. Dit is jouw moment, je mag stralen. “Hij heeft er maanden op geoefend en nu is het zover, in de Rode Loper! Zijn eerste optreden, jullie hebben dus een primeur. Hier is DJ Martijn!” Gejuich uit de zaal. Je start de eerste track. Algauw zie je de eerste dansmoves ontstaan op de vloer! Wat gaaf, yes!

In het kort

De Rode Loper bij Groot Emaus is het vrijetijdscentrum waar altijd wel iets leuks te doen is. Misschien heb je zin in mensen om je heen om een spelletje mee te doen, of een bakje koffie mee te drinken. Of zoek je wat creatieve afleiding, door je te storten op een mozaïekwerk of een schilderij. Maak jij op de dansvloer altijd indruk op anderen met jouw moves, en zoek jij een podium om je op uit te leven? Of heb jij een cursus gevolgd voor dj’en en wil je voor het eerst jouw eigen muzikale feestje bouwen? Bij de Rode Loper is veel mogelijk! Eerder heeft hier zelfs een groepje jongens geturnd! Kortom, kom langs en leef je uit, want hier is altijd wat te doen. Zowel doordeweeks als in het weekend. Iedereen die op Groot Emaus woont is hier welkom.

Bij de Rode Loper kun je je talenten ontdekken of ontwikkelen. Je kunt er ook naar toewerken dat je dit bij een “buitenclub” doet, zoals een voetbal- of dansclub in de nabijgelegen omgeving. Op deze manier stimuleren wij jongeren vanuit de Rode Loper om te participeren in de samenleving.

Hoe ziet de Rode Loper eruit?

De Rode Loper is een theaterzaal, met verhoging die geschikt is voor bijvoorbeeld een dj. Er is een ruimte met een grote bar waar we koffie en thee schenken. In de Rode Loper vinden de verschillende clubs plaats Hiervoor zijn verschillende clubruimtes ingedeeld. Zo hebben we een creatief ruimte, een muziekruimte, een ontspanningsruimte en een fitnessruimte.

Groot Emaus Ermelo

Bij Groot Emaus in Ermelo wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Je woont hier, zit hier op school en je krijgt hulp bij het invullen van je vrije tijd, allemaal op één terrein.

Wie komen hier?

Alle jongeren van Groot Emaus zijn welkom bij De Rode Loper.

Openingstijden

Maandag van 15.00-21.00 uur
Dinsdag van 15.00-21.00 uur
Woensdag van 15.00-21.00 uur
Donderdag van 15.00-21.00 uur
Vrijdag van 13.00-21.00 uur
Zaterdag van 13.00-21.00 uur
Zondag van 13.00-21.00 uur

Tijdens de openingstijden biedt het Vrijetijdscentrum een aantal activiteiten, hiervoor graag contact opnemen met het Vrijetijdscentrum.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op